Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik "pelyheket" (zab, kukoric...

Akik "pelyheket" (zab, kukorica, esetleg más) is szoktak tenni a baba ételeibe azok hogyan csinálják? Főzve? Aprítva?

Figyelt kérdés
Nem igazán ismerem ezeket de mivel egészségesek, szeretném megismerni és a babát már hozzájuk szoktatni.Ja,és melyiket milyen idős kortól lehet?Mert 6 hós a kislányom és a gyümölcs magában nem elég egy étkezésre mert hamar éhes lesz,így elsősorban ahhoz gondoltm de aztán lehet,hogy majd a főzelékekhez is tennék.Köszi a segítséget előre is!
2009. aug. 9. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, nekem 6 hós kortól ajánlotta a védőnőm. Lehet kapni kifejezetten csecsemőknek való gabonapelyeket, vagy a Milupa 7 gabonás pehely (Tescoban találod), vagy a Holle pelyhek (bioboltban). A Milupa olcsóbb párszáz forinttal.

Én mindkettőt nagyon jónak találom, még hideg vízben is maradéktalanul feloldódnak.

A tízórai gyümölcshöz szoktam keverni, zöldséggel még nem próbáltam, de biztos nem rontja el, mert ezeknek igazából nincs ízük.

Ja, és próbáltam sima - nem babáknak való - zabpelyhet is, de azt nem tudtam teljesen puhára főzni, így inkább csak ezeket veszem.

8 hónapos baba anyukája

2009. aug. 9. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
csak szorok kevesett a fözibe.
2009. aug. 9. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. aug. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!