Akik "pelyheket" (zab, kukorica, esetleg más) is szoktak tenni a baba ételeibe azok hogyan csinálják? Főzve? Aprítva?
Figyelt kérdés
Nem igazán ismerem ezeket de mivel egészségesek, szeretném megismerni és a babát már hozzájuk szoktatni.Ja,és melyiket milyen idős kortól lehet?Mert 6 hós a kislányom és a gyümölcs magában nem elég egy étkezésre mert hamar éhes lesz,így elsősorban ahhoz gondoltm de aztán lehet,hogy majd a főzelékekhez is tennék.Köszi a segítséget előre is!2009. aug. 9. 19:57
1/3 anonim válasza:
Szia, nekem 6 hós kortól ajánlotta a védőnőm. Lehet kapni kifejezetten csecsemőknek való gabonapelyeket, vagy a Milupa 7 gabonás pehely (Tescoban találod), vagy a Holle pelyhek (bioboltban). A Milupa olcsóbb párszáz forinttal.
Én mindkettőt nagyon jónak találom, még hideg vízben is maradéktalanul feloldódnak.
A tízórai gyümölcshöz szoktam keverni, zöldséggel még nem próbáltam, de biztos nem rontja el, mert ezeknek igazából nincs ízük.
Ja, és próbáltam sima - nem babáknak való - zabpelyhet is, de azt nem tudtam teljesen puhára főzni, így inkább csak ezeket veszem.
8 hónapos baba anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. aug. 11. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!