Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen húst adhatok 7,5...

Milyen húst adhatok 7,5 hónapos hasfájós babának?

Figyelt kérdés

A csirke és pulykahústól borzalmas hasfájása van. Pedig szívesen megeszi és szereti is mindkettőt. Halat, sertést vagy marhahúst próbálhatok már neki?

Amúgy is pocakfájós még mindig... Ezt sem igazán értjük, hogy miért...!?

2012. máj. 22. 11:30
1 2
 1/13 xStefix ***** válasza:

Ha ezeket nem bírja, én nem próbálnám a többit, azok még nehezebben emészthetők....

Sehogyse bírja?

2012. máj. 22. 11:34
 2/13 A kérdező kommentje:

Próbáltuk már bébiételbe, az összes létező módon. Itthon készítettem neki, és sehogy sem jó...

Egyszerűen nem értjük... Ennyire nem bírja megemészteni?

Főzeléket meg gyümit állandóan nem adhatok neki, attól nem fog erősödni szegény... :(

2012. máj. 22. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Gondolod hogy a husi okozza a hasfájást?Doki mit mond?(Mert a 7.5 hónaposan már nem indokolt.)Az én kisfiam most 9 hónapos de azt tudom hogy halat már korábban adtam neki,ha jól emlékszem 5 hónaposan kapott.A sertés és a marhahús is adható már neki.Nem akarod elvinni másik orvoshoz a picit?Csak a megnyugvás miatt?A napokban láttam babavizet hasfájós babának próbáltad már?Azt hiszem mira!
2012. máj. 22. 11:40
 4/13 A kérdező kommentje:

Újszülött kora óta megvan ez a hasfájás... A hozzátáplálás meg csak fokozza nála.

Mira vizet még nem próbáltunk neki, köszönöm a tanácsot!

Az orvos annyit mondd, majd elmúlik. Nem túl bíztató! :(

2012. máj. 22. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Anyatejes vagy tápszeres?
2012. máj. 22. 11:53
 6/13 A kérdező kommentje:
tápszeres!!! de már csak napi 2*kap belőle...
2012. máj. 22. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Elejétől kezdve ugyanazt a tápszert kapja?
2012. máj. 22. 11:57
 8/13 xStefix ***** válasza:

Szerintem ez már megérne egy gasztrós kivizsgálást.

Oké, hogy valószínűleg a tápszer se tett neki túl jót, de ennyi idősen már azért javulnia kéne a dolognak. Viszont ha a hozzátáp csak ront a dolgokon, akkor meg főleg nem erőltetném az evést! És utánajárnék, mi lehet ez...

(Semmiképp nem adnék neki se halat, se más húst ezek után.)

2012. máj. 22. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek! És ne hagyd magad, a dokik legtöbbször átsiklanak a problémák felett, hisze nem ő kínlódik és látja, hogy valami nem oké.... Ne ijedj meg, ne aggódj, csak vizsgáltasd meg!!
2012. máj. 22. 12:07
 10/13 A kérdező kommentje:

7. féle tápszert eszi. Pont ezért mert a legtöbbtől fájt a hasa... :( De kezd gyanús lenni ez a dolog, nem-e megint a tápszer a bűnös! :(

Köszönöm a válaszokat, lehet az lesz, hogy gasztróssal fogok beszélni!!!

2012. máj. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!