Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adhatok natúr joghurt...

Mikortól adhatok natúr joghurtot, kefírt, túrót a babának?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
én óvatos voltam, 10 hótól adtam joghurtot, túrót, sajtot, 1 év után próbáltam tejet, de azt nem bírta.
2012. máj. 22. 11:18
 2/6 xStefix ***** válasza:
100%
9-10 hós kortól, ha nincs allergiagyanú.
2012. máj. 22. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Enyém 8 hónapos, már kóstolta a túrót és a natúr joghurtot, nem volt oda egyikért sem, csipetnyit teszek a gyümölcshoz, de nem eröltetem. A joghurtot kenyércsipetkéhez adom hogy lazítsa, vagy banán mellé, hogy ne fogja meg, amx egy két kiskanálnyit de sokat gyümölcsöt kevernek hozzá, én még nem próbáltam.
2012. máj. 22. 12:09
 4/6 A kérdező kommentje:

9 hónapos lesz. Akkor lassan elkezdhetem neki adni?

Illetve: mi a helyzet azzal a bébiétellel (kaptuk), amiben 26% joghurt van, de 5 hótól adható és egy másik: ami rizspuding, 4 hótól, 61% "teljes tej"-et?! tartalmaz.

Eddig sem mertem odaadni. Várjak, vagy kidobjam?

2012. máj. 22. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
én várnék vele, legalább a tejessel.
2012. máj. 22. 18:18
 6/6 xStefix ***** válasza:
100%
A joghurtos majd jöhet nemsokára, de a másikkal én is várnék még.
2012. máj. 24. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!