4.5 hónaposan mászik egy baba rendesen négykézláb? Ez létezik?
Egyik gyermekem nekem is járt már 10 hónaposan (nem vezetve hanem magától) és 6 hónaposan kezdett mászni ő volt a legdagibb legnagyobb babám amúgy.
De én azt is olyan korainak éreztem valahogy, 4.5 hónapos annyira pici még valahogy...
Nincs valakinek videója róla véletlen? :D
:O
Én is megnézném.
A lányom 5 hónapos, a fiamhoz képest emlékeim szerint így is hamarabb csinálja a dolgokat,de hogy másszon?!
Forog és próbál kúszni,ennyi. Haladni nem halad még semmit:)
Hogy feltérdeljen valahol és felálljon,á az kizárt.
Nincs valahol youtubeon esetleg video,ahol ilyen pici baba megcsinálja?
Ha találtok linkeljetek légyszi, nagyon kíváncsi vagyok.
Mennyi irigykedő rosszindulatú gonosz anyuka van itt...
Komolyan lenulláztok mert az én kisfiam ilyen korán kezdett mászni??? Szánalmasak vagytok és remélem ez a legnagyobb öröm az életetekben, hogy itt lepontoztok!!
Nemértem miért lenne az rossz, ha hamarabb csinálja, vagy ha épp később.... Basszus hisz minden ujjunk más ugyanúgy minden gyerek az. Más ütemben fejlődnek más a felépítésük, izomzatuk, csontozatuk. Tök mindegy, hogy 'dagi' vagy sem. Ha korán mászik és megy örüljünk élvezzük, ha meg később kezdi akkor ő ilyen típus, na és??? Egyikkel sincs semmi baj!!!!
Hat ne hasonlítgassátok már a gyerekeitek ez nem egy k... rva verseny. Falra tudnék mászni ettől.
Most 5 hónapos a babám és mászik négykézláb. 3 hónaposan már forgott. a kórházban már tartotta a fejét. Nincs feszes izomzata voltunk ilyen-olyan klinikákon minden csecsemő tetsztet megnéztek. Feltérdel az ágyában és kapaszkodik. 3800grammal szüeltett és 57 cm volt.
ENNYI MEG EGY BAMBI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!