Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panelben mit fogtok csinálni...

Panelben mit fogtok csinálni nap közben a dög melegben babáddal?

Figyelt kérdés
Nemsoká 15 hónapos a kislányom. Itthon nem nagyon lehet lekötni semmivel. Ha esik az eső, természetes hogy itthon kell maradni. De viszont ha jó idő van, vagyis inkább a baromi melegre gondolok, akkor is itthon kell maradni. Csak reggel meg késő délután lehet lemenni. Mostanában korán kel, így megint kettőt alszik. Pont 12-16ig van ébren, amikor meg idefent kell ülni.
2012. máj. 22. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:

szoktasd vissza az egy alvásra, ha meleg lesz, az tényleg jobb.

De amúgy ugyanazt csináljuk, mint aki kertesben lakik.

Találkozunk hasonló korú gyerekekkel valamelyikünk lakásán, zárt helyen lévő programokat csinálunk, ott pedig játszunk, házimunkázunk:)

2012. máj. 22. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek, szoktasd vissza a napi 1 alvásra, a korából fakadóan már amúgy is áttérne magától is.

Keressetek árnyékos játszóteret, így kint lehet lenni akár délig is (ebédig, utána alvás), majd délután újra ki lehet menni.

Mi mindig déltől 3-ig voltunk itthon, előtte-utána kint voltunk, csak mindig árnyékban.

Tök mindegy, hogy hol van dögmeleg: a lakásban vagy kint az árnyékban, de akkor már inkább az árnyékot választom.

Viszont ha most még déltől 4-ig tudtok kimenni, az nem baj, menjetek nyugodtan, csak kend be, most még nincs olyan meleg azért mint mondjuk nyáron.

2012. máj. 22. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 40 fokban letettem újra a habtapit, rá egy- két törölköző, minimedencét felfújtam, hordtam bele vizet és itthon "strandultunk":).
2012. máj. 22. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!