Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól tudott babád fogmosás...

Mikortól tudott babád fogmosáskor rendesen öblögetni? 2évesem még mindig lenyeli a vizet-fogkrémet, nem köpi ki.

Figyelt kérdés
hiába mondom h csak vegye a szájába s köpje ki, lenyeli s utána csinál ugy mintha köpne:)
2012. máj. 21. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy egyedül öblögessen, arra kell várnod 5-6 éves koráig.
2012. máj. 21. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:

az enyém is 2 éves, pontosabban 2 éves 2 hónapos és régebben ő is lenyelte a fogkrémes vizet, de mondtam hogy köpje ki tartottam a kezem hogy köpje ki,. mutattam én is neki hogy kell, apa is mutatta, aztán idő után ráérez, majd ne aggódj

ha csak nem játszik :-)

2012. máj. 21. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:

mutatom én is neki mindig...de reménytelennek tűnik:)

akkor gyakorolgatjuk tovább

2012. máj. 21. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Én örülök neki, hogy egyáltalán megszerette a fogmosást.

2 éves a lányom, de még lenyelhető fogkrémmel mossuk a fogát, víz nélkül. Nem akarom neki még megmutatni, hogy hogyan kell helyesen, vízzel fogat mosni, mert tuti, hogy azután feszt a vizet köpködné, amikor csak lehet...

2012. máj. 21. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
Az en lanyom 2,5 eves es meg mindig lenyeli a vizet, illetve sokkal furcsabb az, hogy a fogkefevel nem mossa a fogat, hanem gozerovel ragja a kefet, 1-2 havonta cserelnem is kell emiatt. Minden nap megmutatom, hogyan kell mosni, illetve oblogetni, de csak ragja tovabb a kefet es nyeli le a vizet. Valamelyik forumon, lehet, hogy itt, azt olvastam egy anyukatol, hogy ugy tanitotta meg a gyereket vizet kopni, hogy beultek egymassal szemben a kadba furdeni, 2 pohar vizzel es anyuka szembol mutogatta neki illetve vizet kopkodve frocskolte a gyereket es a gyerek is igy probalta ellesni a vizkopkodes tudomanyat, mire megtanulta rendesen. Sajna nem emlekszem hany eves gyerkocrol volt szo.
2012. máj. 22. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!