Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a babakocsi?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon jó árban van, és sok minden jár hozzá. Első baba, így csak nagyjából van fogalmam arról hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni babakocsi vásárláskor. Valaki vett már ilyet?

2012. máj. 21. 14:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

nekünk ilyen kocsik van. Igaz van egy másik is. Szóval én a használati oldalról közelítem meg

- rosszabb telepviszonoyk között szuper

- rugozik

- jó a kosárkája

- sajnos elég nehéz, kocsiban nagy helyen foglal el

- nekem volt hozzá mózeskosár is, amit bele lehetett tenni pluszba

- teljesen dönthető

- ha már nagyobb a baba, akkor nekem az nem jó, hogy a vizszíntes utáni fokozat szinte semmi, a következőnél már majdnem ül (a másik kocsinkon hevederrel lehet állítani, ott azért több a fokozat)

- teljesen védett benne a baba, meleg, nem húzatos

- tolókarja állítható

- a táska kicsi

- ár: én láttam interneten újat anno, majdnem az is ennyi volt (mi is használtan vettük ismerőstől, azért nézegettem az árat)

Ha nem városban vagy, akkor szerintem szuper.

2012. máj. 22. 09:36
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek! Keresgélünk tovább, most már azért lassan kialakul, hogy milyen követelményeknek feleljen meg a babakocsink, előbb-utóbb biztosan megtaláljuk a megfelelőt.

Még egyszer köszönöm, és szép napot kívánok mindenkinek! :)

2012. máj. 22. 09:42
 23/24 anonim ***** válasza:

Asc designet nem ajánlanám jó szívvel, nekem 2 volt (3 tec és primo) de nem szerettem őket, nem lehetett 1 kézzel irányítani és egyéb apró kellemetlenségek....és ezekhez képest nem olcsó kocsi.

Pegperego uno-t használtam, szerintem nagyon strapabíró lehet. Cserekocsinak kaptam és ahhoz képest, hogy hosszú évekig több ember használta gondolom nem éppen kíméletesen egészen egyben volt, igaz amikor 2.-ra volt nálam akkor a kereke már kijárt, de ez azért lehet, mert már minimum 4-5 éves a kocsi.

Amit linkeltek ráadásul még tök jól is néz ki. És ennek bazi nagy a kosara, jól lehet 1 kézzel irányítani, nem kell hozzá mózes és átfordítható a tolókar.

2012. máj. 22. 09:44
 24/24 anonim ***** válasza:
valaki írt a textilmózesről, hogy minek. Én is így gondoltam, de: először bergonunk volt, hatalmas, elgurult benne a gyerek, és sokszor sírt is, szerintem félt benne. Utána volt egy, amihez volt mózes, és imádta, ráadásul ha elaludt benne, csak felhoztam abban, és a kemény mózessel szemben nincs súlya sem :)
2012. máj. 22. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!