Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a babakocsi?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon jó árban van, és sok minden jár hozzá. Első baba, így csak nagyjából van fogalmam arról hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni babakocsi vásárláskor. Valaki vett már ilyet?

2012. máj. 21. 14:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A bolygósítható kerekek,azok arra a célra vannak,hogy nagyon könnyedén,kevés erőfeszítéssel ki tudjál kerülni valamilyen akadályt,sokkal könnyebben befordulsz vele a sarkon....röviden kényelmesebbé teszi a sétát a babával.

A nem bolygósíthatóval ha egyenes úton is mész folyton emelgetned kell,mert oldalra húz,na meg képzeld el milyen mikor girbe görbe utcán sétálnál,egyebet se tennél,csak a két kerekén tolókarjától a kocsit tartanád.

Még egy előny a bolygókra:ha nem jón be,fixálhatóak ;)

2012. máj. 21. 14:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Na itt vagyok.

Szóval mi vettünk tavaly egy ilyen babakocsit. Életem legrosszabb döntse volt. Mivel mi vidéki nagyvárosban lakunk, ahol nem buszhoz kötött a város központjába a bejutás, így nekem akkor még megfelelt ez a dög.

A súlya 15 kg helyett vagy 25 kg.. friss császárral nem egy könnyű emelni. Még akkor sem, ha csak néha-néha kell!

A buszon sosem tudtam elférni vele. Se itt (vidék), se otthon (Pesten). Egyébként sincsenek az emberek híresek arról, hogy segítőkészek sőt ... babakocsikkal még inkább nem.

Abból a szempontból "jó", hogy hatalmas a fekvőterülete és kényelmesen elférnek benne - akár mózessel, akár nélküle - a gyerekek. A lányunk 7 hónapos koráig csak aludt benne, ha sétálni mentünk vagy bármi mást elintézni.

Még egy szempontból jó, hogy krva olcsó kapsz hozzá egy csomó mindent.

De ezek valóban megérik?!?! NEEEEEEM!!!

Nálunk a talaj (beton, föld út) rossz.. van, ahol még ezzel a kocsival sem lehet közlekedni száraz időben!

Recseg, hangos, gumi (kerekei miatt) hangja van.

A rugózása elviselhető, de nem a legjobb.

Lehet kapni forgókerekűt is belőlük. Mi ilyenbe szerettük volna elsőnek, de 4 hónapon keresztül nem gyártották le. Utolsó 2 napban (szülés előtt) hoztuk el a normál FIX kerekű babakocsinkat, mert végül csak azt voltak hajlandóak legyártani.

Akárkivel beszéltünk (eladó, boltok, forgalmazók, etc) senki se tudott nekünk kicsikarni forgó kerekűt.

Amikor eljött az idő, hogy sport részben toljam a lányunkat.. hát egyszerűen szörnyű. Első pillanatban elmentem másik babakocsit (PC 610-es) venni..

Egyszerűen képtelenség. Irányítani lehetetlen, fordulni vele gyötrelem.

A gyerekülést 6 hónapos koráig használtuk, úgyhogy kiszolgálta az idejét.

A babakocsi kerekei szép 8-kat írnak le. Az első féket (fej résznél) lehet csak használni, a második fék használat után kb. 3 héten tönkre ment és nincs rá GARANCIA !!! Közölték, hogy nem rendeltetés szerűen használtuk..

Összecsukott állapotban akkora, mint a mostani babakocsink nyitott állapotban.. Kombi autóba (hatalmas rakfelület) betettük a babakocsit és elfoglalta az egészet..

Szóval.. én átkozom magam, hogy annyira ragaszkodtam ehhez a sz@rhoz! Mert ez AZ!!!

Nemhogy 30ezret, de még 3 ezret sem ér meg!!!

És az összes Lengyel babkocsi sz@r.. teljesen mindegy, hogy Kunert, Rafpol vagy más a neve...

Tényleg igaza van az egyik válaszolónak.. ennyi pénzért már egy használt, de ezerszer különb babakocsit kapsz a piacon!!!

Nézz körbe még, ha nem azonnal kell a babakocsi.

2012. máj. 21. 14:35
 13/24 anonim ***** válasza:
Jajj ezt meg ne vedd, brutál lengyel gagyi. Mindennel együtt vettük olyan 45e körül 3 éve. Alíg vártam hogy 20ért valaki elvigye a portáról.
2012. máj. 21. 14:36
 14/24 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon szépen köszönöm a részletes beszámolót! Ezek után tényleg lemondok róla, másikat nézünk. Még bőven van időnk megvenni a babakocsit, egyelőre csak nézelődök, érdeklődök.

Egyébként nem ragaszkodok újhoz, a használt is tökéletesen megfelel.

Még egyszer nagyon köszönöm, hogy lebeszéltetek róla. Örök hála! :)

2012. máj. 21. 14:43
 15/24 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan mint a raf-pol king.

Nekünk olyan van, én meg vagyok vele elégedve. Igaz, hogy nehéz, de nekem nem kell buszozni vele, így nem is emelgetem. Én könnyen tudom irányítani, és imádom, hogy jó nagy kerekei vannak. Szoktam sajnálni azokat az anyukákat akik sétálnak a mini méretű bolgyókerekes kocsival, és elakadnak minden kis gödörben, rángatják, cibálják a kocsit... Ja, és bolygó kerékre nincs garancia!

2012. máj. 21. 14:49
 16/24 A kérdező kommentje:

És erről a típusról mi a véleményetek?

[link]

Pont ilyet néztem (csak más színben) a vaterán 20 ezer Ft-ért, újszerű állapotban, lábzsákkal, esővédővel, szúnyoghálóval. Ahogy olvasom, ennek bolygósíthatóak az első kerekei.

Ez már jobb? Vagy ti melyik márkát ajánlanátok?

Ja, és fontos a mózeskosár? Vagy elég, ha vízszintesig dönthető a babakocsi, és van hozzá lábzsák, téliesíthető stb.? Késő őszi baba lesz, ezért kérdezem, hogy kell-e a mózes vagy nem olyan fontos?

2012. máj. 21. 15:07
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem a mózes azért kellett, mert abban vittem fel a gyereket a 2.-ra. A babakocsit pedig lent hagytam a lépcsőházban. De szerintem, ha teljesen dönthető és lehet téliesíteni akkor nem fontos a mózes.

(azt hogy értette az egyik kérdező, hogy bolygókerékre nincs garancia? Ha kitörik a kerék vagy hogy? Csak, mert ha bababoltban veszed a babkocsit akkor mindenre van garancia-tapasztalat_)

2012. máj. 21. 15:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez utobbinál a mózes csak pénzkidobás,jól lehet ezt a típust használni újszülöttnek.
2012. máj. 21. 15:15
 19/24 anonim ***** válasza:

(azt hogy értette az egyik kérdező, hogy bolygókerékre nincs garancia? Ha kitörik a kerék vagy hogy? Csak, mert ha bababoltban veszed a babkocsit akkor mindenre van garancia-tapasztalat_)

Én írtam, hogy nincs. Tehát ha kitörik a kerék, akkor saját pénzen kell javíttatni. Ezt a bababoltban mondták, ahol vettük a kocsit. Egy másik üzletben is ezt mondták, pedig nekik nem célszerű, hogy egy olcsóbb kocsira beszéljék rá az ember lányát. Minden esetre érdekes.

2012. máj. 21. 17:11
 20/24 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ez álomszép, szerintem :))))

[link]

[link]

[link]

[link]

bocs, de most nincs több időm, hirtelen csak ezeket találtam, amiket én is szívesen elfogadnék.

de nézz körül express.hu, jófogáso stb.

én anno expressen vettem 50 ezerért chicco s3-at, nem cserélném le, max egy újra :)))))))))))

jó válogatást és, ha nem sürgős, ne kapkodd el!

[link]

2012. máj. 21. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!