Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a babakocsi?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon jó árban van, és sok minden jár hozzá. Első baba, így csak nagyjából van fogalmam arról hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni babakocsi vásárláskor. Valaki vett már ilyet?

2012. máj. 21. 14:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ, milyen terepre kell. Kell-e cipelned, sokat autóztok-e, kell-e autóba tenni.

Városba ilyet nem vennék,csak bolygó kerekeset.

2012. máj. 21. 14:08
 2/24 anonim ***** válasza:
El altatom a kislányom és írok neked egy részletes jellemzést róla...
2012. máj. 21. 14:11
 3/24 anonim ***** válasza:
Vidékre vagy "terepre", hosszú sétákhoz jó. Stabil és az ára is nagyon kedvező. Nekünk ilyen van + egy vízszintesig dönthető esernyőkocsi, amit viszünk magunkkal, ha valahová autóval megyünk. Buszozni, metrózni stb. túl nagy.
2012. máj. 21. 14:11
 4/24 anonim ***** válasza:
szerintem ne vedd meg..ilyen árban lehet kapni használtan aukcios oldalakon sokkal jobb minőségűt!! és igen kell az a bolygó kerék!!:)
2012. máj. 21. 14:12
 5/24 anonim ***** válasza:

Ha vidéken vagy,nem aszfaltos az út,keveset kell emelgetned,nem kell ki be pakolni az autóból,akkor ez tökéletes.Ha meg nem ezek a szempontok a mérvadóak akkor pedig felejtsd el ezt a fajta babakocsit.

Városon a bolygókerék egy kötelező dolog,anélkül csak mind emelgeted a kocsit semmi mást nem teszel.Nagy sok helyet foglal és bazi nehéz is,nem egy olyan kocsi amivel könnyen boldogulnál egyedül.

2012. máj. 21. 14:19
 6/24 anonim ***** válasza:

Így van!Sokkal jobbat kapsz használtan ennyiért.És ez dög nehéz kocsi.Nézd meg ezt,mi is ilyet vettünk használtan és nem olyan vészes az ára sem. [link]

16hkm

2012. máj. 21. 14:19
 7/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, akkor még gondolkodunk. Egyébként mi célt szolgál a bolygósítható kerék? Miért jobb? Bocsi, ha butaságot kérdezek, de fogalmam sincs róla, hogy a gyakorlatban mennyivel jobbak a bolygó kerekek, mi a különbség?

Egyébként városban közlekednék vele, és igen, buszozni is fogunk. Ja, és természetesen újszülöttnek lesz a babakocsi.

Kedves második válaszoló! Nagyon köszönöm, ha részletesen leírod a tapasztalataidat a kocsival kapcsolatban.

2012. máj. 21. 14:21
 8/24 anonim ***** válasza:

Az ára tényleg jó, de én meghalnék, ha nem tudnám bolygósítani az első kerekeket. Így minden fordulásnál meg kell emelned a kocsit.

Elég sok kocsit elnyűttem már és ami nekem szempont volt, az a bolygósítható kerék, hogy 1 kézzel lehessen tolni illetve a 2. gyereknél már a nagy bevásárló kosár.

Ami szerintem fontos még ha ez mellett is döntesz, hogy menj el egy olyan boltba ahol ki lehet próbálni. Ott meglátod milyen élőben, hogy lehet tolni stb...Ezek nélkül én biztosan nem vennék kocsit. Max, ha kipróbáltad és bejön akkor megveszed itt, ha itt olcsóbb, mint máshol (neten vettem már kocsit, de előtte más boltban kipróbáltam)

9/24 Kerria ***** válasza:
Nálam szempont volt a könnyű fordulás is, így én csak bolygókerekeset néztem. Ezt a fajtát emelni kell a forduláshoz. Biztos meg lehet szokni...
 10/24 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez a 682es modell egyébként.

Első vagyok, ilyenünk is volt :) Csak amiatt, hogy annak emelhető volt a mózese, azaz ültethető. De amit erre nem volt szükségünk, tovább is adtunk rajta. Nehezen billenthető, minden lyukban elakadt, és nehezebben lehetett irányítani, mint barátnőm ezer éves graco kocsiját.

2012. máj. 21. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!