Két év körüli ikrekkel, hogy tellik a napotok?
Szia!Nekem 15 hónaposak a fiaim és én is totál kész vagyok. Most költöztünk el nemrég a szüleimtől, így az utolsó 1 hét amúgy is nyűgös volt.
Nehezen bírok velük, minden érdekli őket,amit nem szabadna, stb...nem kell ecsetelnem.
Ma már voltunk hintázni a játszótéren, meg sétáltunk egy nagyot,most alszanak. De ha nem tudunk kimenni,akkor nyűg az itthonlét.Ja, ráadásul a férjem péntek estig nem jön haza ezen a héten vidéki meló miatt, szóval már előre félek:(
Merre laktok? Budapestiek vagytok?
Nekem majd csak legkorábbanjövő februárban mennek bölcsibe, de az is lehet,hogy csak szeptemberben:(
Hogy végzed mellettük a házimunkát? Hogy jut idő magadra?
Örülök,hogy feltetted a kérdést,mert most nekem sincs jó kedvem a helyzetem miatt:)
Kár,akkor messze laktok. Összefutni biztos nem fogunk:)
A tieied mikor és hogy szoktak át a napi 1xi alvásra? Nálunk most felborult a rend, néha kell nekik az alvás délelött, főleg ha csak itthon vagyunk, de sokszor inkább csak ebéd elött dőlnének ki, akkor meg már nem akarom és ebéd utánig húzom valahogy. Nem tudom mikortól "szoktak" a babák átállni...
Én is ezt fogom csinálni, inkább fél órával elöbb ebédeltetek, (most délben szoktak enni) csak kihúzzuk valahogy.
Nem beszélnek még, 12-13 hónaposan sokszor mondták, vagyis próbálgatták, hogy "anya", néha tök érthetően, de most egyáltalán nem mondogatják. Viszont azt,hogy "hemme" meg "hamma" azt egész nap egyfolytában. Ez a kaját jelenti, de talán az ivásra is ezt használják.
Oké,ha van kedved írj bármikor akár priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!