Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két év körüli ikrekkel, hogy...

Két év körüli ikrekkel, hogy tellik a napotok?

Figyelt kérdés
Kedves ikres anyukák!Nekem két évesek lesznek a rosszcsont fiaim,de mivel nincsenek a környéken más ikresek,nagyon szeretném hallani,ti,hogy boldogultok,milyenek a napjaitok,mennyire fáradtok el,mikor mennek a gyerekek oviba-bölcsibe?Kérlek meséljetek nekem,hátha erőt merítek belőle,mert én totál fáradt vagyok mindig!:)

2012. máj. 21. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 15 hónaposak a fiaim és én is totál kész vagyok. Most költöztünk el nemrég a szüleimtől, így az utolsó 1 hét amúgy is nyűgös volt.

Nehezen bírok velük, minden érdekli őket,amit nem szabadna, stb...nem kell ecsetelnem.

Ma már voltunk hintázni a játszótéren, meg sétáltunk egy nagyot,most alszanak. De ha nem tudunk kimenni,akkor nyűg az itthonlét.Ja, ráadásul a férjem péntek estig nem jön haza ezen a héten vidéki meló miatt, szóval már előre félek:(

Merre laktok? Budapestiek vagytok?

Nekem majd csak legkorábbanjövő februárban mennek bölcsibe, de az is lehet,hogy csak szeptemberben:(

Hogy végzed mellettük a házimunkát? Hogy jut idő magadra?

Örülök,hogy feltetted a kérdést,mert most nekem sincs jó kedvem a helyzetem miatt:)

2012. máj. 21. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ!Nálunk 8-körül ébrednek,akkor reggeli,mesenézés.Aztán jön a neheze:felöltöztetni és pelust cserélni,kínszenvedés őket.Elmegyünk a boltba(séta),leizzadok bokáig,mert elrohangálnak folyton.Délben ebéd,utána alvás,kb.fél 4ig.Na ilyenkor mosok,teregetek,takarítok.Szabadidőm,ami marad ezután,most kávézok,netezek.Felkelnek,uzsonna.5re talán ma hazaér apjuk,akkor játszótér,esetleg mama látogatás.7kor fürdetek,mese,fél 9kor alszanak.Na azt szeretem legjobban,akkor végre eszek,zuhanyzok és kidőlök!Magamra nincs időm(1 éve voltam utoljára fodrásznál)Nincs kire bízni őket.Amúgy Ajkán lakunk,Veszprém megye.
2012. máj. 21. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Kár,akkor messze laktok. Összefutni biztos nem fogunk:)

A tieied mikor és hogy szoktak át a napi 1xi alvásra? Nálunk most felborult a rend, néha kell nekik az alvás délelött, főleg ha csak itthon vagyunk, de sokszor inkább csak ebéd elött dőlnének ki, akkor meg már nem akarom és ebéd utánig húzom valahogy. Nem tudom mikortól "szoktak" a babák átállni...

2012. máj. 21. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg kár,de beszélhetünk,ha gondolod!Vagy levelezhetünk!Pont ilyenkor,15 hónaposak voltak.Ugyanez a szitu volt:néha még aludtak volna délelőtt,néha már nem.Aztán amikor már kezdett a délelőtti 1 órás alvásuk,a délutáni 2 rovására menni,akkor beszüntettem.Nem volt vészes.1-2 nap még nyügiztek délelőtt,de kihúztam.Ebéd fél 12,aztán utána tettem le őket.Egy hét alatt megszokták.Beszélnek már a srácok?
2012. máj. 21. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ezt fogom csinálni, inkább fél órával elöbb ebédeltetek, (most délben szoktak enni) csak kihúzzuk valahogy.

Nem beszélnek még, 12-13 hónaposan sokszor mondták, vagyis próbálgatták, hogy "anya", néha tök érthetően, de most egyáltalán nem mondogatják. Viszont azt,hogy "hemme" meg "hamma" azt egész nap egyfolytában. Ez a kaját jelenti, de talán az ivásra is ezt használják.

Oké,ha van kedved írj bármikor akár priviben!

2012. máj. 21. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!