1 hónapos babával, hogy telik egy napotok?
Szia. Nekem kész őrület volt: úgy éreztem egész nap szoptatok, ringatok - a babám hasfájós volt, sokat sírt és baromi keveset aludt. Amikor naponta összesen volt kb.1 "jó" óránk, akkor tudtam vele játszani, énekelni. A séta alatt a babakocsiban mindig aludt. Iszonyú kimerült voltam. Szóval nem sírom vissza az első hónapokat.
Most már sokkal-sokkal jobb a helyzet, teljes a változás. (8 hós)
Remélem, te nem így éled meg a napokat, mint én akkor.
Minden jót nektek!
Ő a második babánk, kislány, és egy álom. :) A nap nagy részét végigalussza, itthon vagy a babakocsiban, ha pedig fent van, akkor is ritkán sír, legfeljebb az esti órákban egy kicsit.
2-3 óránként szopizik. Ami fix, az a napi két séta délelőtt nagyjából 10-12, délután olyan 5-fél 7 között. Ez a nagy napirendje miatt ilyen állandó. Este 7-kor fürdetés, utána rendszerint még fent van, akkor az apja játszik vele, amíg én 8-tól megfürdetem a nagyot, és egyszerre altatom őket.
Az éjjel változó, ma az is nagyon jó volt, egyszer ébredt szopizni olyan 1 körül, aztán aludt hatig.
A kisfiam ennyi idősen hasfájós volt, alig aludt, állandóan sírt, szóval tudom azt is, milyen egy nehezebb babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!