Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babával, hogy telik...

1 hónapos babával, hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés
Szombaton leszünk 1 hónaposak és kíváncsi vagyok,hogy másnak,hogy alakul egy napja a baba mellett :)
2012. ápr. 26. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! A nap nagy részében aludt a babám, mikor fenn volt, akkor énekeltem neki, meséltem. Mivel sokat aludt, ezért bőven volt időm mindenre (háztartás, főzés, stb.). Természetesen minden nap mentünk sétálni is.
2012. ápr. 26. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem kész őrület volt: úgy éreztem egész nap szoptatok, ringatok - a babám hasfájós volt, sokat sírt és baromi keveset aludt. Amikor naponta összesen volt kb.1 "jó" óránk, akkor tudtam vele játszani, énekelni. A séta alatt a babakocsiban mindig aludt. Iszonyú kimerült voltam. Szóval nem sírom vissza az első hónapokat.

Most már sokkal-sokkal jobb a helyzet, teljes a változás. (8 hós)

Remélem, te nem így éled meg a napokat, mint én akkor.

Minden jót nektek!

2012. ápr. 26. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ő a második babánk, kislány, és egy álom. :) A nap nagy részét végigalussza, itthon vagy a babakocsiban, ha pedig fent van, akkor is ritkán sír, legfeljebb az esti órákban egy kicsit.

2-3 óránként szopizik. Ami fix, az a napi két séta délelőtt nagyjából 10-12, délután olyan 5-fél 7 között. Ez a nagy napirendje miatt ilyen állandó. Este 7-kor fürdetés, utána rendszerint még fent van, akkor az apja játszik vele, amíg én 8-tól megfürdetem a nagyot, és egyszerre altatom őket.

Az éjjel változó, ma az is nagyon jó volt, egyszer ébredt szopizni olyan 1 körül, aztán aludt hatig.

A kisfiam ennyi idősen hasfájós volt, alig aludt, állandóan sírt, szóval tudom azt is, milyen egy nehezebb babával.

2012. ápr. 27. 09:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,és bocsi,hogy csak most írok vissza de a nappalaink rémesek :( Nappal nem akar aludni, utána ordít egész nap vagy a pocakja vagy a fáradtság miatt. Éjszaka meg 1 kisangyal,majdnemhogy végig alussza az éjszakát,úgyhogy nem panaszkodom :) este 9kor elalszik(magától) és fél 5körül kel fel enni,aztán vissza alszik és 9kor ébred megint. Szóval napközben semmire nincs időm,de éjszaka legalább tudunk aludni. Remélem nem sokáig lesz így mert azért elég fárasztó az egész napos ordítás... 3 hétig olyan jó baba volt,hogy csak enni kelt fel már aludt is tovább 4 órát,azóta nem akarom elhinni,hogy ő az :D
2012. ápr. 29. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!