Meddig lehet a mélyhűtőben tárolni a baba ételét?
Figyelt kérdés
Spenót+ husi és salátafőzelék + sajt. Megfőzetem, lefagyasztottam. Meddig adhatom oda neki?2012. máj. 21. 10:42
1/2 anonim válasza:
Ez attól függ mi az étel, mi van benne, mivel készült, gondolok itt tejes, tejfölös húsos dolgokra, és hosszú idő után az ize se az igazi, én maximum néhány hónapig tárolnám. Volt hogy kiolvasztottam és nem adtam oda neki, mert a szaga vagy az íze nem tetszett nekem, inkább kapott mást. Sokat szerintem nem érdemes lefagyasztani max 2-3 adagot, ha még is úgy jönne ki a lépés, hogy nincs idő főzésre mégis legyen valami főtt étel a babának.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én csak 1-2 hétre gondoltam. Csak 1-1 adag van belőle.
2012. máj. 22. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!