Mikortól kaphat párnát a gyerekem a feje alá alvásnál?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 13:23
1/4 anonim válasza:
kb. 1.5 éves kora körül tettem nekik párnát de akkor is csak olyat ami puha laposabb párna így alszanak el de általában ezt is kidurják maguk alól alváskor
2/4 Kerria válasza:
Minél később... párna nélkül egészségesebb a gerincnek...
Nálunk a családban, ahogy kikerültek a kiságyból, akkor kaptak egy vékony párnát (babapárnát), ami ha a feje alatt van, akkor sem emeli meg.
Nálunk hogy lesz azt még nem tudom, még csak 5 hónapos a kislányom
3/4 anonim válasza:
Kisfiam kb. 15 hónapos volt, amikor becipelt az ágyába egy ikeás, 50x60-as, tök lapos, hason fekvőknek való (de tulajdonképpen felnőtt) párnát, és onnantól kezdve nem lehetett elrobbantani sem tőle. Nem rajongtam érte, de csak azzal tud aludni, úgyhogy mindenhová visszük magunkkal.
4/4 anonim válasza:
Minél később. 2-3 éves kor akörül, de akkor is csak olyat, ami csak kicsit emel a fején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!