Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vissza fog állni az éjjeli...

Vissza fog állni az éjjeli alvása 3 hós fiamnak?

Figyelt kérdés
Eddig éjjel egyszer ébredt cicizni, három körül. Ma viszont felébredt 11kor, fél 3kor, fél 5kor, fél hatkor. Igaz, tegnap este elenyésző tejcsivel kellett beérnie a vacsoracicinél, de ennyire éhes maradt volna? Vagy növekedési ugrás lenne? Vagy a készülődő fogai lennének?(fogzik)
2012. máj. 20. 07:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem tudok válaszolni, de ez engem is pont érdekelne. A lányom 7 hónapos, kb. fél éves koráig csak egyszer ébredt éjszaka, de olyan is volt néha, hogy átaludta, most meg már egy hónapja szinte óránként ébred. Nagyon rossz így, egyrészt nem tudom mi baja, másrészt már nehezen bírom én is az éjszakázást.
2012. máj. 20. 09:06
 2/3 boer beata ***** válasza:
3 hos fejlodesi ugras...
2012. máj. 20. 17:22
 3/3 kíváncsicska ***** válasza:
Hát minden lehet.+ hós koráig a lányom átaludta az éjszakát hetes kora óta.Aztán történt valami és 2szer ébred minimum.Most lesz 6 hónapos és talán most van remény hogy visszaáll a rend.Igen sokminden lehet.Front növekedési ugrás fogacskák mocorgása.Át kell vészelnünk és jön a köv szakasz amit szintén át kell vészelni a maga nehézségeivel :)
2012. máj. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!