Normális, hogy ennyire össze vissza jönnek a fogai a 15hónapos fiamnak?
Figyelt kérdés
Pont 1.évesen jött ki neki az 1.foga,akkor pár héten belül kijött mellé a másik 3.tehát van a felső és alsó két "lapát" fog.Aztán most 14,3hónaposan kijött a jobb felső melletti,és vártam a párját,és most vettem észre,hogy nem az jön,hanem a bal alsó melletti.
Normális ez?
2010. jan. 31. 16:51
1/3 anonim válasza:
Ez teljesen normális,az én fiamnak is valahogy így jöttek.Sőt,szerintem a babák 99%-ának így jön.Nyugi,nincs ezzel baj!
2/3 anonim válasza:
Az en babam elso foga7,5 hosan jott ki. Ugy, hogy:
Alul 2, utana felul 4(eddig rendben), utana ugy jott, hogy felul a kulso mellet egy lyuk aztan egy fog(bal oldalt)aztan jobb oldalt is egy lyuk es egy fog.Tehat alul van ket foga, es felul hat(koztuk a lyuk).Remelem ertheto voltam:)
1 eves baba anyuja.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi,megnyugodtam :-) hogy nem az én fiam ilyen extrém eset :-)))
2010. febr. 1. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!