Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves fiamnak mintha jönne...

2 éves fiamnak mintha jönne vissza a lé a gyomrából (nem hány), mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Mintha baj lenne a nyeléssel is. Bugyog a nyál a szájából..mi ez??
2010. szept. 9. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Én orvoshoz vinném, de gyorsan!!
2010. szept. 9. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy refluxos.
2010. szept. 9. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Háát...én tudom, de egy 2 éves gyereknél ez tutira nem normális állapot, hogy ömlik a nyála. Majd írd meg mit mondott az orvos!
2010. szept. 9. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam a dokit, nem tudja mi lehet, reggel viszem és megnézi, mert lehet hogy valamitől fáj a torka és nem nyeli a nyálát, inkább engedi folyni. De mivel evett, ivott ezért ráér reggelig. Adtam neki nurofent, és amiatt vagy másmiatt most ahogy alszik, nem nyáladzik. Nem hinném hogy sav, mert előtte tejet ivott, és az elvileg semlegesíti a savat. Meg adtam neki háztartási kekszet is délután. Fura, kíváncsi vagyok, talál e valamit reggel a doki.
2010. szept. 9. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
3.válaszoló vagyok. Remélem holnap nem talál semmi komoly bajt a doki, lehet hogy csak tényleg a torka fáj és azért nem nyeli le a nyálát, a Nurofen pedig most csillapította neki a fájdalmat. Jó éjt Nektek! Majd írd meg holnap mit mondott az orvos.
2010. szept. 9. 22:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Megnézte a doki, nincs semmi baja. Hátul nő az örlőfoga, és valószínűleg attól fájhatott a torka és azért nem akart nyelni. Köszönöm az érdeklődést:)
2010. szept. 10. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden rendben van! :)
2010. szept. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!