Miért vagyok ilyen féltékeny a babámra?
Probálok én finoman szolni neki. Elég érzékeny fajta. De így is mindig sértődés a vége. Csak neki lehet igaza, sajnos.
Lehet nem pont így kelett volna megfogalmaznom a kérdést, de ő rá féltékeny is vagyok. Ő is felnevelt két gyereket, biztosan nem tenne a gyerekben kárt de akkor sem tetszik sokminden ahogy ő csinálja.
Nekem meg már abból van elegem de nem kicsit, h ezen az oldalon annak istápolják a lelkét és az az "arc", akinek valami baja van v magával v a gyerekével v azzal, h terhes lett és rájött a 30. héten, h még sincs kész az anyaságra, mégsem akarja a gyereket, v eleve avval, h ott van a gyereke és már nem tud összevissza csajos napokat szervezni, nem tud a gyerekével mit kezdeni... (és nem arról beszélek, h időnként kell egy kis üresjárat, amikor önmagaddal foglalkozol!)
Unom, h ezekre mennek a "jaj én is együtt érzek veled én is átéltem már ezt" kamu szövegek. Közben mindenki jól tudja,ha a "barátnője" lenne az ilyen hozzászólóknak olyan szinten kibeszélné és elege lenne az állandó picsogásból,h nem bírja feltalálni magát, hogy csak na.
Unom ezt az álszenteskedést.
Itt csak az lehet jó, akinek nehézségei vannak, aki ugyanúgy gondolja, ahogy a többség... Ha nem állsz a be a sorba, akkor te vagy a szemét, mélységesen szégyelld magad és közlekedj lapos kúszásban minimum..
Akkor sem volt igazam, mikor még nem voltam terhes,
(akkor azért nem érthettem mert nem vagyok még benne, de majd ha benne leszek maaajd meglátom!), most h van már gyerekem, és nem így érzem, most meg szimplán debil vagyok, mert másképp gondolom.
Meg a másik : az egyik okos kiemel valamit a szövegből (mielőtt értelmezné) és a többi meg bólogat... "igen, igen.. ez mekkora bunkó volt"... meg ezek a " de megnézném 2 év múlva" szerű mondatok... gyere, és nézz meg, hát erre mit lehet mondani? Lehet, lenne mit nézni! Ettől szánalmasabb dolgot nem is tudok, h feljössz ide kipanaszkodni magad, h neked mennyire sz@r, és már unod az egészet, innen kilépve meg eljátszod a szuperanyut, h minden oké te mindent tudsz! (jó esetben) Közben észre sem veszed, h Neked nincs miért panaszkodni, sokkal inkább van annak, aki 10 éve összetenné a kezét már csak arra, h legyen egy kis reménysugár arra, h terhes lehet valaha!
Sajnálom azokat a kommentelőket és kérdezőket, akik hasonlóan gondolkodnak és ugyanígy le lesznek pontozva, meg hurrogva 1-1 vélemény és kérdés kiírása után!
Fehéren feketén leírtam, h nem magamhoz láncolom a gyereket és igenis van más aki ugyanígy játszik foglalkozik vele,nemcsak én nonstop fanatikusan, nyilván nem akarom betegesen magamhoz üvegburokba láncolni, meg eleve büszke vagyok rá, és szeretem, mikor más is ugyanúgy elolvad tőle ahogy a férjem és én, a nagyszülők....de tök lényegtelen már.
De ha mégis én foglalkoznék vele fanatikusan, neked abból mi hátrányod származik? Miért nem lehet, h én így csinálom és te úgy?
Ezt az összes olyan kommentelőnek írom, akinek savanyú a a szőlő, mert név nélkül egy másik kommentben meg menni fog a versenyzés, h kinek nagyobb a hasa, meg belinkel saját fotót, h megnyugodjon, h az övé nagyobb volt, kinek mászik gyorsabban a babája, kinek tud több szót, kinek tanult meg hamarabb járni, stb!
Pontosan ezért volt ez az utolsó hozzászólásom ezen az oldalon, mert megint egy "másféle" vélemény lett lehurrogva.
További kellemes marakodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!