Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok a 2 hónapos babámnak...

Adhatok a 2 hónapos babámnak az anyatejen kívűl valami mást is? Gyümölcsöt ilyesmit?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 17:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Fel merült itt egy dolog,én már írtam ide csak megütött,miért elítélni való az,hogy az én fiam 1écesenmég éjjel kap egyszer cicit és reggel.???Bár most szokatom le róla és sikerül is,mert az estit már megvontam tőle,de nem tudom ez miért nem normális.Nekünk nagyon jó dr nőnk van és ő még másfél éves korig javasolja,amit igaz én már nem tennék,de sztem semmi baj azzal minél tovább szopik...Miért ne ha van elég tejem??

Nekem első perctől kezdve nagyon rosszul aludt,és gondok voltak az első pár hétben ,mert nem akart enni ami miatt ,majdnem elveszítettem a tejemet és a kicsi is legyengült.+óránként kelteni kellett,mert már veszélyesé kezdett válni a dolog.Ezzel sajnos az is bekövetkezett,hogy éjjel bizony sokszor felkel,volt olyan,hogy 20is,zsinórban minden nap.Nem tudott nekem egy orvos sem mit mondani,azt javasolták,türelemmel.És ha kéri adjam meg neki.Tisztában vagyok vele,hogy ő már nem azért cicizik,mert éhes,de miért ne érezze a közelségemet,ha meg tudom adni neki.Nekem gyönyörű egészséges,mindig mosolygós babám van,szinte a hangját nem lehet hallani annyira keveset sír,sajnos az ismeretségemben,nem egy babával máshogy bánnak és sztem látszik is rajtuk..ha ennyit is tudok adni neki miért ne tegyem meg??mi ebben az elítélendő??szeretek én is a kisfiammal együtt aludni,mert engem is megnyugtat,hogy ott van mellettem és.Az én fiam is 4.5hónaposan elkezdett már mellé mást is enni,mára már komplett táplálkozása van.egyet értek,hogy nem kell 6hónapig várni,mert tényleg elutasítja majd az ételt a kanalat stb..na de ha van neki anyatej,miért vegyem el??Persze nem fogom már 2évesen is szoptatni,de sztem ez így jó!

2009. jún. 28. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!