Van olcsóbb a Milumil 2-es tápszernél a 7 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Eddig csak anyatej volt, sőt még mindig csak az van, persze hozzátáplálással együtt. Soha nem adtam még neki tápszert, de pár napja észrevettem, hogy kevesebb a tejcsim, de próbálkozok, hátha visszajön. Eddig még elég, de ha muszáj, hozzá kellesz nyúlnom a tápszerhez, a Milumil 2-eshez. Kérdésem az lenne, hogy ennél olcsóbb, ugyanilyen összetételű tápszert lehet-e kapni valahol, mert így elég húzós (2400 ft). Mert ezt doki nem írja fel. Köszi a választ!2012. máj. 19. 09:15
1/10 anonim válasza:
Szia. Dm babylove 2-es 1200ft. Mi ezt hasznaljuk. Vagy a brendonban sokszor akcios a humana. Mi most 990 ft-ert vettuk ott.
2/10 anonim válasza:
Humana, vagy a DM-ben a Babylove.
3/10 anonim válasza:
Milupa 2 (régebbi nevén Mildibé)
4/10 anonim válasza:
A DM Babylove tápszere szerintem a legolcsóbb 1299Ft/600g.De múltkor akciós volt a Milupa is a Rossmannban akkor volt 1400Ft/600g.(akció nélkül 1999Ft).
Érdemes figyelni az akciókat a DM-ben,Rossmannban és a Müllerben is.
5/10 anonim válasza:
A Milupa tápszert gyógyszertárban veszem. Akció nélkül a 350 grammos 715 Ft. (Bármelyik gyógyszertárban, nem ugyanott veszem mindíg)A dm-ben, rossmanban drágább ez a tápszer.
6/10 anonim válasza:
Nem igazán. Amit a többiek írnak, nem HA tápszerek és ha jól értem te azt szeretnél. Nálunk nem kellet már HA mert kapott már túrót meg ilyesmit így a doki humana baby fitet írt fel és megdöbbenésemre csak 680ft egy doboz.
Mondjuk én nem kértem, hogy olcsóbb tápszer legyen, de a doki azt modnta nem kell már ha.
8/10 anonim válasza:
nem tudom milyen összetételű, de mi humana baby fit, banános tápszert eszünk, nem azért mert refluxos, hanem mert csak ezt volt hajlandó megenni, ez recepttel 600ft körül van, és mivel antirefluxos tápszer, ezért 1 éves korig felírható.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Nem HA-a tápszer kell, azt ha jól tudom, a doki felírná. Szétnézek a DM-ben stb... Egyelőre a tejcsim visszajött, reggel és este szopizik a kislányom, így elegendő, csak jó tudni, hogy mihez lehet nyúlni:-) mert tápszer terén teljesen szűz vagyok:-)
2012. máj. 20. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!