Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milumil HA 1-ről lehet váltani...

Milumil HA 1-ről lehet váltani Milumil 1-re?

Figyelt kérdés
Nincs a családban allergiás, csak a doktornő a HA-t írta ki óvatosságból 2 hetesen. Lehet váltani a nem HA-ra? Az sokkal olcsóbb úgy tudom. Vagy nem érdemes? Most 6 hetes a babám. Van akinek a gyereke azt eszi?
2012. máj. 8. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
4 hónapos korig szokták ajánlani a HA-s tápszert, akkor is ha nincs allergiás a családban. Én 4 hónaposan váltottam 1-esre.
2012. máj. 8. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém 8 hónapos, most mertem neki nem HA tápszert adni. Igaz, anyatejes volt eddig, csak egy-egy krízishelyzetben adtam neki tápszert eddig, ha kevés volt a tej.
2012. máj. 8. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Amennyiben nincs allergiás a családban, nyugodtan adhatsz neki. Nálunk 3 hetesen írt fel neki HA-t a doki, nagyon csúnyán megfogta a pocakját, kísérleteztünk még 2-3 fajta HA-ssal, de annyira szenvedett szegénykém, mert nem jött a kaki, hogy kiköveteltem a doktornőtől a sima, Milumil 1-est.

Azóta, mondanom se kell, nincs probléma a kakival, 6 hetes volt, amikor elkezdtük a Milumil 1-et, semmilyen gondot nem okozott nála.

2012. máj. 8. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs senkinek étel allergiája a családban, csak nekem pár növényre, 2-3 hós koráig kapta a HA-t azóta a simát. Nem igaz hogy sokkal olcsóbb.
2012. jún. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!