Milumil sinemilt magában is lehet adni vagy csak gyümölccsel keverve?
Figyelt kérdés
sajna kevés kezd lenni a tejem, és a mélyhűtős készlet is fogyóban.... a gyerekorvos azt javasolta, ilyet adjak fürdés előtt a babának (most 4 hós). nem tudom, hogy keverjem-e gyümölccsel vagy magában adjam, egyáltalán lehet-e úgy.2012. ápr. 20. 18:03
1/5 anonim válasza:
Lehet magában is adni,gyümölccsel is.Az én kisfiam nagyon szereti.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
Kanállal adod? miben ül olyankor?
2012. ápr. 20. 18:32
3/5 anonim válasza:
Kanállal adom.Amíg kissebb volt,hordozóban evett,mostmár etetőszékben ül.(dönthető)8hónapos már.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2012. ápr. 20. 19:06
5/5 anonim válasza:
Én is szoktam magában adni, mert ha jön a foga akkor nem eszik gyümölcsöt, gondolom csípheti az ínyét. Szóval adom magában is, etetőszékben ül, kizárólag kanállal adom neki.
10 hónapos fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!