Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt a 7 hónapos...

Miért csinálja ezt a 7 hónapos fiam? Lassan kikészülök más is volt a napokban így ezzel?

Figyelt kérdés

Napközben nyűgös, hülye idő volt rendben.Este pancsi vacsi és alvás ezzel sincs semmi gond!

De ami utána jön:20 kor lerakom és éjfélig fél óránként felsír,felkel.Felveszem,nyugtatom, iszik elég sokat a középhőmérsékletű vizet elfogadja a melegítettet nem! aztán visszateszem és kezdődik elölről az egész.Éjfél után óránként kel hajnal 4-ig, akkor éhes lesz és megetetem,itatom és alszik kb 8-9ig.

Hétfő este óta ez megy, most fáradtam el de nagyon:(((

De inkább az zavar hogy nem tudok rajta segíteni.

Ma este már 7kor kidőlt, bekentem az ínyét dentimnoxal és kapott egy vibrucol kúpot, de mintha semmit nem csináltam volna már többször fent volt.2 perce tettem le tehát innentől van fél órám kideríteni hogy miért csinálja ezt?????

2012. máj. 18. 21:50
1 2
 11/11 Disi ***** válasza:
Ez nagyon ismerős. Az én babóm is csinálta, de kb 9 hós korában. Oké, hogy jött a foga, de nappal semmi baj nem volt, vigyorgott, játszott egész nap. Az ellen kapott borostyán-nyakláncot, Dologélt, Chamomillát. Egy vasárnap hajnalban kezdte, óránként ébredés, felült vagy felállt az ágyában, lefektettem vissza, megsimogattam a hátát és aludt is tovább. Hajnal 5 körül volt az utolsó ilyen, akkor evett és azután tudtunk aludni egyben másfél-két órát. Szombatra már olyan voltam mint egy zombi... Akkor kaptam egy szabad estét apától, átmentem a nappaliba aludni és ő kelt a babóhoz, mert már nagyon kivoltam. Akkor már visszasírtam azt is, amikor csak kétszer ébredt egy éjjel. Két hét után hagyta abba. Azt hogy ez mitől van, nem tudom. Az étvágya pont akkor elég jó volt, úgyhogy ez kizárta a fogzást. Inkább szeparációs szorongásra tippeltem, de nappal nem volt vele semmi gond, inkább mostanában kezd egyre jobban a fenekembe bújni, de most 10 és fél hós. Én is kérdezgettem mindenkit hogy mitől lehet, de sajnos senki nem tud segíteni. Remélem ti is gyorsan túl lesztek ezen az időszakon.
2012. máj. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!