Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babaúszásról mi a véleményetek?

Babaúszásról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kisfiam meg csak 2 honapos, de szeretnem majd vinni babauszasra. Kinek milyen tapasztalata volt/van?
2012. máj. 18. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia, mi2szer voltunk nagyon élvezte, megvettük a bérletet, majd fülgyulladása lett. Soha többé nem viszem, a bérlet ára pedig ugrott, mert annyira megértőek.... (Debrecen)
2012. máj. 19. 15:58
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
Nem érdekel a pontozás, de minek lepontozni, csak mert szerintem ez egy pénzkidobás? Gusztustalan a közös fürdővíz és fertőzések forrása, ami lám, gyakran elő is fordul.
2012. máj. 19. 19:12
 13/17 A kérdező kommentje:

utolsonak- en sem ertem hogy valakinek miert ez a hobbija hogy lepontoz masokat.

Hidd el nem en pontoztam, sot en mindenkinek nyomtam a zold kezecsket.

Nincs is azzal semmi gond, hogy neked ez a velemenyed. Azert is kerdeztem hogy nektek mi a velemenyetek, igy mindenkinek a velemenyet tiszteletben tartom.

2012. máj. 19. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is nagyon bejött, mindkét gyerekem imádja a vizet. A lányom, 5 éves, már viszonylag szépen úszik, őt 4,5 hónapos korától hordtam. A fiammal (14 hós) 3 hónaposan kezdtük a babaúszást, mostanában sajnos alig van időm eljutni, pedig ő is nagyon szereti. Hajmosással nincs gondunk, ha a fejére borítok egy nagy pohár vizet fürdéskor, akkor röhög rajta. :))
2012. máj. 19. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nagyon sajnálom, akiknek problémájuk lett a babaúszáson.Szerencsére sem nálunk, sem a csoportunkban nem fordult elő ilyesmi.(kopp-kopp-kopp)Manapság még mindíg nem minden uszoda veszi sajnos komolyan a babaúszás megtartására vonatkozó szigorú előírásokat.(nem megfelelő vízhőfok, nem megfelelő fertőtlenítés stb...)

Kedves Kérdező! Remélem sikerül megfelelő, megbízható,biztonságos helyet találni, és hidd el, akkor igazán nagy öröm lesz.

2012. máj. 20. 07:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Remelem hogy sikerul egy jo helyet kifognunk, ahol orom lesz majd az uszas.
2012. máj. 20. 07:49
 17/17 Disi ***** válasza:

4 hós volt a babám, mikor először mentünk. Biztos hogy van benne rizikó, hogy összeszed-e valamit a babó, de ami nálunk fontos szempont volt, hogy más nem mehet bele aznap reggel abba a medencébe, amiben utána gyerkőcök pancsiznak. Igen benne van az is a pakliban, hogy sírni fog, lehet pont akkor álmosabb, vagy éhes lesz közben, de szerintem érdemes megpróbálni. A merülésnél szerencsére nem volt gond, inkább mostanában "sztrájkol", pancsizni akar, nem pedig a feladatokat csinálni (de már 10 és fél hós) :))) Nálunk fél óra egy foglalkozás pont azért, mert nem lehet hosszabb időre lekötni a piciket, el is fáradnak. Amitől még tartottunk, hogy nálunk az uszodában pont akkor tartanak az itteni "öregfiúk" vízilabda-edzést, úgyhogy megy a kiabálás és a sípszó, de nem szokta zavarni a bébiket. Összefoglalva: családi programnak tök jó, a babónk nagyon szereti a vizat, az esti fürdetésnél, hajmosásnál nincs gond. Ráadásul most már voltunk kinti medencében is, és abban mikor megborult a baba és elmerült meg sem ijedt, játszott tovább.

Bocsi hogy hosszú voltam.

2012. máj. 20. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!