Ha bölcsibe adjátok a gyereket, mi okból és mennyi idős kortól teszitek?
Én 2 évesen terveztem, de itt nem veszik be év közben, tehát azt mondták, hogy vagy 1,5 évesen, vagy 2,5 évesen. Ja, másfél évesen már mindegy, mert nincs hely. (Akkor volt a gyerek 1 hónapos.) Beirattam azért, de remélem, hogy nem lesz rá szükség, mert nálunk az oviba felveszik 2,5 évesen, ha szobatiszta. Most nyáron akarok rágyúrni, ha végre egyszer már jó idő lenne.
Addig úgy volt, hogy anyu vigyáz a gyerekre, de aztán engem mégsem vettek vissza a munkahelyemre, hiába ígérgették. Most keresek, de ha nem találok, akkor marad itthon a gyerek 3 éves koráig.
És miért? Mert a GYES kevés, a férjem sem keres valami jól. És azért is, mert én már nagyon szeretnék valami mást csinálni. Igaz, a második gyerek, szóval én már 4 éve itthon vagyok. Én már nagyon dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!