Mikortól "illik" bölcsibe adni a gyereket?
Tegyük fel, hogy a felvétel nem akadály, mikortól "szabad" mondjuk heti 2-3 napra bölcsibe adni a babát?
Pusztán elméleti kérdés, az 5 hetes kislányomnak bőven mellettem a helye :)
Az,ohgy egy pici babát ki mikortól ad bölcsődébe nem illem kérdése.
Az,hogy mikor és milyen közösségbe kerül az függ sokmindentől elsősorban a te családod anyagi helyzetétől attól,hogy m mikor kényszerülsz visszamenni dolgozni. Tehát onnantól "illik" neki helyet keresni ahol vigyáznak rá míg a szülők dolgoznak.
Tehát ez nem illik nem illik kérdése.
Igazából minden gyereknek az anyja mellett a helye ahogy és ameddig csak lehet.
bölcsibe nem illik és nem is 2-3 napra "adják".
a bölcsi a dolgozó szülőknek van, nem véletlenül csak munkáltatóival veszik fel a gyerekeket. és ha anya dolgozik nyilván heti 5 napra 8-10 órában lesz beadva.
ovi az már kell neki, 3 éves kortól lehet beadni
2. vagyok. közben írtál kommentet. csak magánba vagy csanába tudnátok adni.
enyém bölcsis, én azt mondom inkább legyen apa fáradt de 15 hónaposan ne adjátok be. pont a szeparációs szorongás 2. hulláma, akkor lesz nagyon anyás, nincs még időérzéke, megviselné. én 2 évesem is teljesen kivan a bölcsitől, pedig ő már megérti, hogy érte fogok menni :(
Köszönöm a tippeket, én 10 hónaposan lettem bölcsis, mert anyukámmal már nem tudtam jól eljátszani, igényeltem a közösséget.
Majd meglátjuk, még messze van :)
Egyáltalán nem rossz a kapcsolatom az anyámmal, sőt, nem tudom, honnan veszed ezt a hülyeséget.
Egyébként pedig nem hencegek, csak felmerült a kérdés.
De ha már itt tartunk, neked pedig nem kéne megsértődnöd, mert feltettem egy kérdést.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!