Nem szakadt meg a szíved, amikor bölcsibe adtad a gyereket?
Akkor mit szoljak en. :( Par nappal az 1 eves szuletesnapja elott ment bolcsibe. Hogy megszakadt-e a szivem?? 2 het alatt az osszes feleslegem lement amivel szules ota kuzdottem a sok idegeskedestol. Volt jopar atalvatlan ejszakam. Mikor beteg lett mert valamit osszeszedet akkor mardosott a lelkiismeret furdalas...Ahol en elek csak 1 ev a gyes de eltem mar olyan orszagba is ahol 2 het (igen ezt jol irtam, 2 het). Dolgoztam ott es lattam 2 het mulva is visszajonni edesanyakat a munkahelyre otthonhagyva nagyszulokre, nagynenire, bolcsibe a babakat. Na, azt nem kivanom senkinek. :( Ilyen volt a kultura, ezt szoktak meg es amikor en az 1 evet emlitettem majdnem hanyat estek, azr mar nem is mondtam, hogy otton Magyarorszagon 3 ev. :))
A kisfiamat kozel sem viselte meg annyira a bolcsi mint engem. Az egvilagon semmi gondja nincs es nagyon szeret jarni. Ennek mar 3 honapja de meg mindig vannak napok amikor megszakad a szivem. De ha jobban belegondolsz kerdezo ezt is a csaladodert es a gyerekedert teszed. Jobb az ha otthonvagy es nelkulozni kell? Valamelyik nap irtam is, hogy en nem tudnek otthon nyugodtan ulni amig a ferjem dolgozik es kozben a csalad nelkulozik mert en mar pedig nem adom bolcsibe a gyereket... Most ez mennyivel jobb mindenkinek? Persze aki megteheti maradjon otthon, az is mas ha nem talal melot... De aki ilyen helyzetbe van mint mi az a leheto legjobb dontest hozza. A mai vilagba a munkat is megkell becsulni es orulni, hogy van hova visszamenni, nem mehet az ember mindig csak a szive utan. Meglatod minden rendben lesz. Minden kezdet nehez. Es hidd el minden rosszban van egy kicsi jo is es forditva. Ez igaz a bolcsire is, majd rajossz te is magadtol. Kitartast nektek, ugyesek legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!