Ti mit csinálnátok a helyembe? Csak én nem bírom. Én vagyok túl gyenge? Ti hogy bírnátok? Önzőség, hogy így döntöttem?
A párom külföldre ment dolgozni, anyagi okok miatt.Két gyerekkel maradtam itt.A pici 8 hónapos.Nincs senki segítségem.Anyukám dolgozik messze lakik.A kicsinek asztmatikus hörgőgyulladása van.Sokszor fullad.a Nagy is elég beteges.Minden hivatalos ügyet egyedül intézek a babával.Egyedül csinálom végig a fulladós köhögős éjszakákat.Tulajdonképpen hónapok óta nem aludtam át egy éjszakát és hajnal 5 kor kelek.Hónapok óta nem voltam a gyerekek nélkül egy percet se.Fizikailag és lelkileg is kimerültem.Beteg lettem,de nem tudtam kezelésre járni,mert a kicsit nem akartam beteg emberek közé vinni.Napi szinten fájdalom csillapítón élek.Ami másnak természetes,mint például elmenni ruhát venni az nekem szóba se jöhet.Nem szeret a fiam vásárolgatni))
Azelőtt volt életem.Imádok tanulni.Mindig is jártam suliba.Most egy fodrász is hatalmas szervezés kérdése.
Mivel nem vagyok kedves és bájos a párommal a telefonba így a kapcsolatunk is kezd megromolni.Már nem érzem azt a biztonságot mellette amit régen éreztem.
Így úgy döntöttem nem csinálom tovább ,jöjjön haza.Mi nem tudunk kimenni sok egyéb ok miatt.
Ti meddig mennétek el a pénzért.Tudom a pénz nagyon fontos.De nekem ennyit nem ér!
Kedves Válaszolók!
Itt nem azon van a hangsúly, hogy nem tud ellátni 2 gyermeket, hanem azon, hogy a férjével nem találkozik egyáltalán!
Hiába dolgozik valakinek a párja egész nap, este hazamegy, ha 5 percre is, de találkoznak, és úgy alszanak el, hogy egymáshoz bújnak! Ez nagyon nagy erőt ad, és kitartást!
Én teljes mértékben megértelek kedves kérdező!
Nővérem ugyanebben a helyzetben volt, csak ő hozzánk költözött az akkor 3 éves kisfiával. A férje 4! évig lakott Svájcban, és a tesóm a végén már azt mondta, hogy ha nem jön haza, vagy ők nem mennek ki, akkor beadja a válópert.
Ha szeretsz valakit, és annak az embernek szültél gyereket, akkor semmit sem ér az egész, ha nincs veled! Persze, a gyermeked/gyermekeid a legnagyobb, és legfontosabb dolgok az életedben, de egy családként más élni, mint egyedüli anyaként.
És ha külföldön van a férj, akkor ez azt érezteti!
Kitartást és Erőt Kedves Kérdező!
Mi értelme a pénznek, ha gyógyszerre vagy válásra kell költeni? :(
Nagyon nagy szükséged lenne a pihenésre, drukkolok, hogy megtaláljátok az egyensúlyt (anyagiak és családi élet között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!