Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit csinálnátok a helyembe?...

Ti mit csinálnátok a helyembe? Csak én nem bírom. Én vagyok túl gyenge? Ti hogy bírnátok? Önzőség, hogy így döntöttem?

Figyelt kérdés

A párom külföldre ment dolgozni, anyagi okok miatt.Két gyerekkel maradtam itt.A pici 8 hónapos.Nincs senki segítségem.Anyukám dolgozik messze lakik.A kicsinek asztmatikus hörgőgyulladása van.Sokszor fullad.a Nagy is elég beteges.Minden hivatalos ügyet egyedül intézek a babával.Egyedül csinálom végig a fulladós köhögős éjszakákat.Tulajdonképpen hónapok óta nem aludtam át egy éjszakát és hajnal 5 kor kelek.Hónapok óta nem voltam a gyerekek nélkül egy percet se.Fizikailag és lelkileg is kimerültem.Beteg lettem,de nem tudtam kezelésre járni,mert a kicsit nem akartam beteg emberek közé vinni.Napi szinten fájdalom csillapítón élek.Ami másnak természetes,mint például elmenni ruhát venni az nekem szóba se jöhet.Nem szeret a fiam vásárolgatni))

Azelőtt volt életem.Imádok tanulni.Mindig is jártam suliba.Most egy fodrász is hatalmas szervezés kérdése.

Mivel nem vagyok kedves és bájos a párommal a telefonba így a kapcsolatunk is kezd megromolni.Már nem érzem azt a biztonságot mellette amit régen éreztem.

Így úgy döntöttem nem csinálom tovább ,jöjjön haza.Mi nem tudunk kimenni sok egyéb ok miatt.

Ti meddig mennétek el a pénzért.Tudom a pénz nagyon fontos.De nekem ennyit nem ér!

2012. máj. 18. 10:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Engem se hallott még az anyós soha panaszkodni!Soha nem panaszkodnék neki.Azt gondolom ez nem panaszkodás.Ha így megy tovább szét fogunk menni.Ezért döntöttem így.Teljesen más az ha az ember este találkozik a párjával és hozzábújhat még ha egész nap külön vannak.Tehát ez nem összehasonlítható.És kedves Anyós Te biztosan segítesz a menyednek, néha vigyázni a gyerekekre.Vagy néha rányitod az ajtót.Mert az én anyósom nem teszi!.
2012. máj. 18. 10:46
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Válaszolók!

Itt nem azon van a hangsúly, hogy nem tud ellátni 2 gyermeket, hanem azon, hogy a férjével nem találkozik egyáltalán!

Hiába dolgozik valakinek a párja egész nap, este hazamegy, ha 5 percre is, de találkoznak, és úgy alszanak el, hogy egymáshoz bújnak! Ez nagyon nagy erőt ad, és kitartást!

Én teljes mértékben megértelek kedves kérdező!

Nővérem ugyanebben a helyzetben volt, csak ő hozzánk költözött az akkor 3 éves kisfiával. A férje 4! évig lakott Svájcban, és a tesóm a végén már azt mondta, hogy ha nem jön haza, vagy ők nem mennek ki, akkor beadja a válópert.

Ha szeretsz valakit, és annak az embernek szültél gyereket, akkor semmit sem ér az egész, ha nincs veled! Persze, a gyermeked/gyermekeid a legnagyobb, és legfontosabb dolgok az életedben, de egy családként más élni, mint egyedüli anyaként.

És ha külföldön van a férj, akkor ez azt érezteti!

Kitartást és Erőt Kedves Kérdező!

2012. máj. 18. 10:56
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Ne keverjétek már össze azt, hogy ha valakinek egész nap dolgozik a párja/férje, de este találkoznak, a hétvégéket együtt töltik, és azt, hogyha valaki hónapokig nem találkozik a férjével és egyedül csinál mindent!
2012. máj. 18. 11:02
 14/26 A kérdező kommentje:
Kéthetente hazajön két napra.Szombaton az itthoni ügyeit intézi(olajat cserél a kocsiba, fodrász st.mindig bejön valami extra pl. összetört a kocsi a múltkor.)Vasárnap egész nap főzők, hogy legyen neki kaja amit kivisz.Ennyi és megy vissza vasárnap este.
2012. máj. 18. 11:14
 15/26 anonim ***** válasza:
A helyzetedben ez lesz a megfelelő döntés. Bele fogsz rokkanni, rá megy a kapcsolatotok, ez fontosabb mint a pénz ha máshogy is megoldható. Lehet szerényebben élni de szeretetben. Sok sikert kívánok hozzá, hogy meg tudjátok oldani a problémát és majd írd meg ide kérlek hogy a párod mit szólt és hogy alakul a helyzet :) Én nagy drukkolok !
2012. máj. 18. 12:13
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2012. máj. 18. 12:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha a pénz nem boldoggá,hanem boldogtalanná tesz,akkor nincs mese,jöjjön haza!Meg is értelek,és nagyon sajnállak,nekem itt a párom van nagyi is,de még így is nehéz olykor.
2012. máj. 18. 12:18
 18/26 anonim ***** válasza:

Mi értelme a pénznek, ha gyógyszerre vagy válásra kell költeni? :(

Nagyon nagy szükséged lenne a pihenésre, drukkolok, hogy megtaláljátok az egyensúlyt (anyagiak és családi élet között).

2012. máj. 18. 12:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Még egy fontos dolog: férjed hogy áll hozzá?
2012. máj. 18. 12:28
 20/26 A kérdező kommentje:
A férjem telefonba azt mondta hazajön.Csak előbb beszéljük meg.De én tudom, hogy nem fog hazajönni.A régi állását feladta.Ő azt szeretné ha határközeli munkát találna ,és mi odaköltöznénk.De ez nem megy egyik napról a másikra na és sok esély nincs rá.Folyamatosan németet tanul,itt nem keres munkát.Én tisztába vagyok vele ,hogy értünk is csinálja.De ha itthon talál munkát kijövünk anyagilag.
2012. máj. 18. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!