Zöldségek és gyümölcsök. Melyek hasfogók és melyikek lazítják a babák székletét?
Figyelt kérdés
Már sokfélét eszik a babám, de nem szeretném hogy szorulása legyen ezért szeretném úgy kombinálni neki, hogy ne legyen baj.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 17. 15:51
1/4 anonim válasza:
ami meglepett engem is :hogy az alma is fogja a hasat!és a banán,krumpli,Lazítja:barack,szilva,a hüvelyesek lazítják viszont ők puffasztanak is,a tej és tejtermékek is megfogják a hasát.Nemrég néztem meg ezeket és volt ami engem is meglepett.
2/4 anonim válasza:
Székletfogó: alma, banán, krumpli
Lazító: barack, sütőtök
Mi még csak itt tartunk, többet nem tudok egyelőre
4/4 anonim válasza:
Egyébként marha jó, hogy pont azok hasfogóak, amivel kezdeni kell a hozzátáplálást. Szegény babám úgy szenved állandóan a kakival.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!