Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mely zöldségek és gyümölcsök...

Mely zöldségek és gyümölcsök hashajó hatásúak?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4 hónapos. Anyatejes és tápszeres. Kb. 1,5 hónapja szinte alig van széklete magától. Kb, 2-3 naponta segítek neki lázmérővel.

Egyik helyen azt írják, pl. hogy sütőtök hashajtó, máshol meg hogy hasfogó. Adtam a babámnak, nálunk a hasfogás jött be. De ugyan így jártunk az almával is. Mi adjak akkor neki, ami lazítja a székletét?

2011. dec. 13. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Az alma levére mondják hogy lazítja, magára az egész almára meg hogy fogja.

A szilva is lazítja.

2011. dec. 13. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Az őszibarack szokott segíteni
2011. dec. 13. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A szilva az kimondottan lazítja, de az őszibarack is szerintem. Én az alma levét se adnám oda, biztos ami biztos, mert maga az alma (meg a banán is) tuti, h hasfogó.
2011. dec. 13. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Paradicsom lazító.Meg a szilva.
2011. dec. 13. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Állítólag a sütőtök fog, ennek ellenére az én fiamat enyhén hajtja. Az őszibarack is székletlazító, az biztos, illetve a körte is, de az puffaszt is egyben.
2011. dec. 13. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Őszibarackra szokták mondani, hogy hajt, de a fiamat nem hajtotta meg.
2011. dec. 14. 09:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Az őszibarack nálunk ne segített eddig, de ma már kapott szilát többet egy picit, hátha bejön :-)
2011. dec. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!