Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hónapos a kislányom és...

Egy hónapos a kislányom és egy szobába alszom vele. Szeretnék visszamenni a hálóba a párom mellé, de nem merem ott hagyni a picúrt! Szerintetek mi a legmegfelelőbb idő ahhoz hogy egyedül lehessen hagyni éjszakára?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 12:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Nyugi, mindenki itt jól le lett pontozva, tiszta háborús térfél lett! :D A kérdező már felénk se mer nézni. :D
2012. máj. 17. 17:10
 42/48 anonim ***** válasza:
44%

Nem leszek ezzel népszerű, de csak a legelső éjszaka aludtam a kisfiammal a szobájában... Ettől függetlenül minden rezzenését hallottam a mi hálónkból, 2-3 hét alatt megtanultam, hogy mi az amire ugranom kell és mi az amire nem.

Szóval kedves kérdező: szerintem csomagolj:)

2012. máj. 17. 17:26
 43/48 A kérdező kommentje:

KÉRDEZŐ:

Fú ha!!! Itt most aztán tényleg háborús övezet alakult ki a kérdésemtől. Hát igen ahány ember annyi fajta válasz.

Természetesen a külön szobába költözést nem úgy értettem hogy rá sem nézek éjszaka a kislányra.Egyértelmű hogy amikor evés idő van akkor átmegyek és megetetem Én sem vagyok szívtelen szeretem a lányomat.

Így ennyi féle fajta válasz után is elég bizonytalan vagyok.

26. válaszoló igazad van, itt az alapján kell döntenem hogy az én babám milyen és mik az igényei.

Minden esetre érdekes volt olvasni mindenkinek a válaszát.

Mindegyikben van igazság.

2012. máj. 17. 17:40
 44/48 anonim ***** válasza:
Lányom 7.5 hónapos és helyhiány miatt még mindig egy szobában alszik velünk. Imádom a babám, de már nem jó, hogy nincs külön szobában. Amíg éjjel szopizik, addig én vele maradnék, a lányom 5-6 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, nekünk már ideje lenne másik szobába tenni, de sajnos nincs.
2012. máj. 17. 18:14
 45/48 anonim ***** válasza:

7 hetesen tettük külön szobába.

A mi szobánk és az övé között kb. másfél méter van,tehát már azt meghallom,ha nyekken!

Semmi gondunk nem volt belőle. Ha felkel átmegyek, megetetem, visszarakom aludni és kész!

Vettünk felfújhatós ágyat arra az estre,ha beteg lenne! Akkor azon fogok aludni a szobájában!

2012. máj. 17. 18:33
 46/48 anonim ***** válasza:
61%

28-as vagyok.

Jól le lettem pontozva :((((

Mi rosszat írtam?Én csak a tapasztalatomat írtam le...:(

Az első babámmal én ugyanezt csináltam,mint a Kedves Kérdező,és ott ragadtam 2 és fél évre:(

Most nem követtem ezt el,első perctől külön tettem,és minden rendben...

2012. máj. 18. 07:35
 47/48 anonim ***** válasza:
28%

Van merszük a pontozóknak felvállalni a képüket?! Vagy tán olyan gyáva alakok, akik csak a háttérből mernek ugatni!

Amellett, hogy komoly szövegértési gondokkal küzdenek, mert:

A válasz attól még lehet HASZNOS, hogy NEM ÉRTEK EGYET azzal a véleménnyel! A kettő különböző dolog! Ha nem értek egyet, akkor leírom, hogy én hogy gondolom!

De azért a másik embernek nem adok rossz pontot, mert én más véleményen vagyok. Alapvető intelligenciabeli és etikai hiányosság!

A holnap szerkesztőjéhez is lesz pár szavam erről..

2012. máj. 18. 07:58
 48/48 anonim ***** válasza:
Közeli példa: Megszülettek az ikrek, anyuka beköltözött a gyerekszobába, egy franciaágyon aludt a két gyerekkel. Akik még 6-7 évesen is pelenkában aludtak, mert éjjel még bepisiltek. A fiúk most 12 évesek, és még mindig az anyjukkal egy ágyban alszanak, apuka meg a másik szobában egyedül. Nem akarom tudni, milyen lehet az életük, a kapcsolatuk... Lánykám a kórházból a saját szobájába került, ha kellett, mentünk hozzá éjszaka. Ötéves, okos, önálló nagylány. Nem hinném, hogy hibáztam volna...
2013. febr. 27. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!