Babuska89 kérdése:
Kérhetnék tapasztalatokat, segítséget babakocsi vásárlása terén?
Figyelt kérdés
Tudna valaki segíteni? Peg Perego-t nezegettunk ( [link] storetype=store&store=32&pageno=2), Chicco is tetszik, de lattam olcsobb kategoriaban is szépet. Max 180 000 Ft-t adnánk a kocsiért. Nekem kicsinek tunik a mozes része, júliusra várjuk a babát, nem tudom, hogy meddig tudnank kihasznalni, kényelmes-e a babanak a lehajtott sportrész. Kb.70cm a mozes belhossza. Ez minden kocsinal ilyen, vagy csak az olaszoknal? Kérem, ha vkinek vannak tapasztalatai irjon. Koszike2012. máj. 16. 21:55
11/12 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek az eddigi válaszokat! Ma tettunk még1 kort az uzletekben, találtam még egy márkát, ami nagyon tetszik: CAM, Neonato. Praktikusnak tunik. A neonato mozesenek a hossza 76 cm, a masike pedig 70cm. meg mindig azon tepelodom, hogy januarban ha mar kinotte a mozest, akkor kenyelmes lesz-e neki a lehajtott sportrész lábzsákkal meg pokroccal is? Nem tudom elképzelni, hogy elfer ezekben a kocsikban egy 7 hónapos baba lábzsákkal, meleg ruhaval... .
2012. máj. 17. 17:03
12/12 anonim válasza:
Az én lányom kényelmesen elfért benne, sőt órákig aludt a teraszon, annak ellenére, hogy nem vízszintesig dönthető. Több réteg volt, szabattam birkabundát, ami úgy van kivágva, hogy a biztonsági öv átbújtatható legyen rajta,a gyereken volt anorák, bundazsák és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!