Kérhetnék tapasztalatokat, segítséget babakocsi vásárlása terén?
Nekem ez van,imádom..le nem cserélném semmire most le van értékelve 90ről 60ezerre és asszem kb 60ezerért külön meg lehet venni hozzá a mozeskosarat ami a vázra illeszthető..hegyen,völgyön havon jártunk vele..mindenhol megállja a helyét.feketében és pirosban lehet kapni meglehet bele vásárolni kis bundazsákot amit szintén szeretek nagyon..
ez a mozeskosárnak a linkje..olvasd el mi mindenre jó:) 1es
nekem fontos
-legyen bevasarloresze normalis nagy
- ujszulott kortol hasznalhato (mozes+hordozo+sport)
- ne logjon a laba a sportreszen, legyen tartoja
- allithato tolokarja legyen (en alacsony vagyok, apa magas)
- opcionalis, de a teleszkopos rugozas jo dolog
- nagy hatso kerek
- elso bolygositható
mas hirtelen nem jut eszembe.
en elsonel egy kozepfelso kategorias babakocsit vettem, titi tritont, alomkocsi volt,fiam ket eves koraig hasznalta, amikoris elloptak :( viszont ezt mar nem gyartjak, az ujabb verzioja volt az egyik, amin gondolkoztam a masodik babanal
a masodik babakocsi, amit vegul megvettunk egy felsokategorias kocsi, brevi ovo. nekunk bevallom nincs annyi penzunk, hogy ujonnan vegyunk, ezert egy hasznaltat vettem. osszehasonlitva a teleszkopos rugozast leszamitva nincs nagy kulonbseg a titi-vel.de ugye a teleszkopos rugozas a felsokategorias kocsiknal gondolom alap.
a mozese mindketto babakocsinknak ha jol emlekszem 80 centi volt, muszaj, mert nyulank babim vannak/voltak. (most 2 hósan több, mint hatvan centis a lanyom, ugy tunik, betolti a kocsit), de mire kinőné szerintem mar hordozo kell ugyis
Nekünk ilyen babakocsink van: [link]
Nagyon szeretjük, a mózeskosara állítólag a legnagyobb, a lányomat 6 hónaposan tettem át a sportrészbe, mert már ki akart látni! Egyébként még bőven elért volna benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!