Más is utálja az etetőszéket vagy csak én? Örökkösen csak takarítom, mást sem csinálok. Befejezem megint kezdhetem. Ráadásul ilyen párnás és a párna közé beleragad beszorul a kaja, és nem győzöm kivakarni. ELEGEM VAN.
Figyelt kérdés
Vagy csak az én gyerekem eszik ilyen malac módon? Le fogom cserélni ezt a nyomi etetőszéket egy párnátlanra, majd ül a csupasz műanyagon.2012. máj. 16. 17:17
11/17 A kérdező kommentje:
Hát..igen, lehet egy kicsit feszültebben reagáltam le:-))) De nekem tényleg tele van a tököm. Az én gyerekem nagyon maszatol...keni a kezét jobbra balra, az ülőke részén mindig halomban áll a kaja, nem győzöm kiseperni, akkor beleül, szétkeni...engem zavar, nem hagyom ott, hogy aztán abba üljön bele következő kajálásnál. Pedig nem vagyok egy agybeteg (most ez biztos hihetetlen, de tényleg nem) takarító mániás. Inkább a hiábavalóság ami kiakaszt. Hiába suvickolom, söpröm, piszkálom, vakarom a széket...megint olyan, és megint és megint. És nap végén visszatekintve olyan mintha mást sem csináltam volna csak a széket takarítottam volna.
2012. máj. 16. 20:32
12/17 anonim válasza:
Nekünk is ikeás antilop van. Annyit változtatnék csak rajta, hogy legyen keresztbe is egy odapattintható lábtartó, mert úgy kényelmesebb lenne a babának szerintem. Egyébként mi a lányom 9 hós kora óta használjuk (ez az egyetlen etetőszékünk), most 21 hónapos. Nem volt gond soha, hogy a "csupasz műanyagon" ül, viszotn fontos volt, hogy könnyen szétszedhető, letörölhető, tárolható lehessen. Ennek mind megfelel.
13/17 anonim válasza:
előrelátó voltam, ikeás antilop-ot vettünk pont ezért, én már agybajt kaptam volna a hiper szuper székek takarításától :)
14/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást. Győzött a józan ész. Hamarosan érkezik az antilop:)
Ez meg pucol innen a bdösfrancba. Sose lássam többé.
2012. máj. 17. 06:19
15/17 anonim válasza:
Hú, pont ilyet akartak nekem is kölcsönadni a sógornőmék, mert hogy milyen szuper, kicsi és klassz. (mármint amit belinkeltél) mi is antilopot használunk:)
16/17 anonim válasza:
Nekünk a legegyszerűbb ikeás etetőszékünk van, a gyereknek semmi baja nincs, hogy nem párnán ül, hanem műanyagon.
nagyon klassz ez a szék, tök könnyű takarítani
17/17 A kérdező kommentje:
14:26-osnak: Azért egy próbát megér! :-) Lehet, hogy Neked jó lesz.
2012. máj. 17. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!