MÁs babája is sokat alszik ma? Enyém mára szabadnapot adott
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 19:29
1/5 anonim válasza:
igen:) de mindig ez van ilyen időben. amúgy is jó alvó, de ilyenkor meg pláne:)
2/5 anonim válasza:
ÉN is meg akartam ezt kérdezni pár órával ezelőtt. :) 6 hós lányom ma 2szer aludt 2 órát. Ennyit nem szokott, de rájött az alvóka. Remélem azért éjszaka is csucsulni fog..:)
3/5 anonim válasza:
Az én 4 hósom éjszaka csak 2x kelt 3 helyett reggel fél8-ig aludt 6 helyett utána de.2x fél órát aludt és du-án egybefüggően 3 órát. És már alszik.
4/5 anonim válasza:
Az enyém is 4 hónapos, 30-40 perceket szokott aludni napközben, ma 2 óra után benéztem a szobájába, alig akartam elhinni, hogy ennyit alszik. Délután ismét aludt 2 órát.
Egész szokatlan érzés, hogy kipihent vagyok :-S
5/5 anonim válasza:
A 13 hónaposom 3,5 órát aludt napközbe. De reggel fél 9kor költeni kellett és este fél 9kor már megint aludt. Szerintem az idő miatt van jó alvókájuk. engem is vonzott az ágy egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!