Létezik, hogy ortopéd szakorvos 4 hónapos kortól ajánlja a bébikompot?
a fiam is 4 hós volt mikor hoztak neki egyet ajándékba, mondtam hogy miért ilyen korán és azt mondták, hogy a bababoltban ajánlották, mert már 4 hótól lehet használni....
fiam 6 hós de még mindig úgy áll ahogy megkaptuk nincs is összerakva, majd ha tud ülni akkor majd beleteszem kb 2 hónap múlva :)
szerintem még korai, nem hiszem hogy orvos ajánlja de kitudja manapság minden előfordul
Már bocsánat, de idióta az akinek egyáltalán megfordul a fejében, h. a bébikomp jó. Ezt csak egy kényelmes szülő találhatta ki.
A gyerek se ülni, se állni nem tud benne rendesen.Arról nem is beszélve, h. milyen könnyen fel tud vele borulni a gyerek.
van 1 ortopéd ismerosom, kifejezetten ellenzi. ugy látszik, ok sincsenek egy véleményen.
a fiam használta, de csak mikor már stabilan ult és maga felállt (8-9 honaposan), és csak rovid idokre. Mindenesetre korábban nem tettem volna bele. Egyáltalán nem kényelmi célokbol, miért kell mindjárt ezzel jonni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!