Ajánlanátok jó babakocsikat?
Amit kinéztem a férjem hallani sem akar róla,mert szerinte drága, kb. 70 e ft.
Szóval ami fontos, lehet használt is,ha nagyon szép és megkímélt állapotban van, 3in1 néztem de az sem baj, ha ha a szokványos ültetős fektetős babakocsi.
Nem kell bkv-zni,nem társasházban lakunk, így a súlya nem számít.
Nekünk hasonló van, csak az dupla ennyibe került. Nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Én itt vásároltam, szettet (kocsi, hordozó, táska... :). Nézz szét, szerintem találsz hasznos dolgokat :).
Jaj, és ami tetszett, házhoz hozták, megnézhettem, beférek-e vele a liftbe és az ajtón :).
www.bababirodalom.hu
Dorjan Danny Sport
Mi Haberkorn Variosport babakocsit vettünk neten- keress rá, lehet vásároln így is.
55 a kocsi hordozóval együtt kb 70ezer. (hordozója autósülésként használható kb fél éves-8hónapos korig)
Mi 4éve vettük, és most már a 3. babámat szolgálja ki, semmi baja, semmi nem tört-kopott-foszlott le róla. Pedig gyűrjük rendesen, állandóan kocsiba-be ki, séta, ingázunk sokat szóval használva van 4éve folyamatosan, és semmi baja. Jól manőverezhető, nem túl nagy de kényelmes a babának, és könnyű is- bár neked ez nem volt szempont. Bármelyik üzletbe be tudok menni vele, a polcokról semmit nem verünk le a kocsival, mert könnyen fordul és nem olyan hatalmas nagy. :) Szóval nekük bevált! :)
Szóval ajánlom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!