Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok jó babakocsikat?

Ajánlanátok jó babakocsikat?

Figyelt kérdés

Amit kinéztem a férjem hallani sem akar róla,mert szerinte drága, kb. 70 e ft.

Szóval ami fontos, lehet használt is,ha nagyon szép és megkímélt állapotban van, 3in1 néztem de az sem baj, ha ha a szokványos ültetős fektetős babakocsi.

Nem kell bkv-zni,nem társasházban lakunk, így a súlya nem számít.

2012. máj. 15. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk hasonló van, csak az dupla ennyibe került. Nagyon meg vagyunk vele elégedve.

2012. máj. 15. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
70ezres babakocsi az egy alsó kategóriás és nagyon olcsó.
2012. máj. 16. 01:44
 3/7 bettike07 válasza:

[link]

Én itt vásároltam, szettet (kocsi, hordozó, táska... :). Nézz szét, szerintem találsz hasznos dolgokat :).

Jaj, és ami tetszett, házhoz hozták, megnézhettem, beférek-e vele a liftbe és az ajtón :).

2012. máj. 16. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
[link] Ez nagyon megéri szerintem, mert ha még veszel egy babahordozót mondjuk 150000-ért, akkor is 35-ből van egy jó kocsid!
2012. máj. 18. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:

www.bababirodalom.hu

Dorjan Danny Sport

2012. máj. 18. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi Haberkorn Variosport babakocsit vettünk neten- keress rá, lehet vásároln így is.

55 a kocsi hordozóval együtt kb 70ezer. (hordozója autósülésként használható kb fél éves-8hónapos korig)

Mi 4éve vettük, és most már a 3. babámat szolgálja ki, semmi baja, semmi nem tört-kopott-foszlott le róla. Pedig gyűrjük rendesen, állandóan kocsiba-be ki, séta, ingázunk sokat szóval használva van 4éve folyamatosan, és semmi baja. Jól manőverezhető, nem túl nagy de kényelmes a babának, és könnyű is- bár neked ez nem volt szempont. Bármelyik üzletbe be tudok menni vele, a polcokról semmit nem verünk le a kocsival, mert könnyen fordul és nem olyan hatalmas nagy. :) Szóval nekük bevált! :)

Szóval ajánlom!!

2012. máj. 18. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi Chicco S 3-at vettünk express.hu-n 50 ezer ft-ért, mindenki azt hiszi, h új és nem akarják elhinni, hogy használtan vettük. Jól ki tudtuk használni eddig 8 hónap alatt. Jó babaázást! :))))
2012. máj. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!