Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baja lehet 9 hónapos fiamnak,...

Baja lehet 9 hónapos fiamnak, nem bújós, nagyrészt csak rugdos, csíp, harapdál, ellök magától ha ölbe veszem?

Figyelt kérdés
Másnak is van így, vagy vele van valami baj hogy sose bújik? Jókedvű amúgy mosolyog nevetgél, elmászkál, felfedez egyedül is. Ez valahol jó de másrészt úgy érzem én csak a kiszolgáló személyzet vagyok neki. Együtt aludni vele képtelenség, szopi közben is mar a kis kezével, újabban rugdos is. Pelenkázás közben úgyszintén. Ölbe véve kívánkozik le, tekeredik ki a kezemből, pedig komolyan mondom nem sokat akarnám felvenni, de legalább néha. Hiszen még csecsemő, nem értem miért nincs rám szüksége.:( Apa szerint azért mert fiú, örüljek neki hogy ilyen stramm.
2012. máj. 15. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ha már azóta így van ez amióta kitárult a világa,akkor a habitusa ilyen,egyébként,majd jön az anyás korszak ne félj,lesz még ő sok is neked.:)

De lehet,hogy csak "nem ér rá" a sok dolgától.Nem hagyja megát pelenkázni? hát milyen sokat elveszel te azzal az ő értékes idejéből? Szopi? Te jó ég lassan jön,miközben annyi szaladgálnivaló lenne...és,hogy ölbe,hát mi mindenről lemarad?? (Meg amúgy is az a porcica az ágy alatt nagyon érdekesnek látszik,hogyan szerezzem meg...?),és hasonló kis rosszalkodnivalón töri a kis buksit egész nap nap,mint nap.:)Semmi baj nincs.:)

2012. máj. 15. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is dettó ilyen,9 hónapos lesz 26.-án.Néha úgy érzem,hogy ha eltűnnék az sem érdekelné:P!Bár néha "megtisztel" minket a figyelmével,oda gurítja a labdát ha kérem és ha kitárom a kezem és hívom akkor hozzám mászik..igaz ilyenkor felkapaszkodik bennem,belecsíp vagy harap az arcomba és már megy is tovább..Ők ilyenek,nekem azt mondták hogy változhatnak!Én is nagyon szeretném ha néha hozzám bújna:)
2012. máj. 15. 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem volt ilyen ölben ellevős korábban se, csak a kis durvaságai tárháza nem volt ilyen széles.Rugdosódott a pelenkázón piciként is, csak akkor még nem fájt pl.

Néha úgy irigylek más ismerős anyukákat akiknek ilyen anyásabb a babája.

Néha az az érzésem, a fiamnak fel se tűnne ha nem én gondoznám tovább.

Már gondolkoztam azon hogy én rontottam el mert külön kiságyban aludt kezdetektől és 3 hónapos korától pedig saját szobájában, elrontottam ezt a kötődést vajon?

2012. máj. 15. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom volt ilyen...nem szerette ha puszilgatjuk,ölelgetjük stb és ő se tette ezt egészen kb majdnem 2 éves koráig amikor egyszer csak odajött átölelt és mondta,hogy szeret :))))))))) 3 éves és már nem anyának meg apának hív minket hanem anyucikámnak és apucikámnak,ölelget és puszilgat minket állandóan össze vissza és mindig mondja mennyire szeret :) Persze a mi közeledésünkkel sincs már semmi baja.
2012. máj. 15. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:
De jó. Akkor reménykedek :) Hátha.
2012. máj. 15. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!