Baja lehet 9 hónapos fiamnak, nem bújós, nagyrészt csak rugdos, csíp, harapdál, ellök magától ha ölbe veszem?
Szia.
Ha már azóta így van ez amióta kitárult a világa,akkor a habitusa ilyen,egyébként,majd jön az anyás korszak ne félj,lesz még ő sok is neked.:)
De lehet,hogy csak "nem ér rá" a sok dolgától.Nem hagyja megát pelenkázni? hát milyen sokat elveszel te azzal az ő értékes idejéből? Szopi? Te jó ég lassan jön,miközben annyi szaladgálnivaló lenne...és,hogy ölbe,hát mi mindenről lemarad?? (Meg amúgy is az a porcica az ágy alatt nagyon érdekesnek látszik,hogyan szerezzem meg...?),és hasonló kis rosszalkodnivalón töri a kis buksit egész nap nap,mint nap.:)Semmi baj nincs.:)
Nem volt ilyen ölben ellevős korábban se, csak a kis durvaságai tárháza nem volt ilyen széles.Rugdosódott a pelenkázón piciként is, csak akkor még nem fájt pl.
Néha úgy irigylek más ismerős anyukákat akiknek ilyen anyásabb a babája.
Néha az az érzésem, a fiamnak fel se tűnne ha nem én gondoznám tovább.
Már gondolkoztam azon hogy én rontottam el mert külön kiságyban aludt kezdetektől és 3 hónapos korától pedig saját szobájában, elrontottam ezt a kötődést vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!