Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett el hozzád bújni...

Mikor kezdett el hozzád bújni a babád? Meddig volt ilyen bújós korszaka?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első szülinapja után közeledett úgy hozzám, hogy úgy igazán átkarolta a nyakamat és ölelget meg hozzám bújik. valójában nem csinálja gyakran, annyi más dolga van neki, nem egy bújos fajta...
2011. febr. 2. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nagyon bújós,pár hónapja kezdte,most tíz hónapos,pár hete a kis száját is odanyomja:-).A tiéd mekkora?
2011. febr. 2. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

8 hónaposan bújt hozzám először a kisfiam. De mit mondjak, nem egy hízelgős típus. :) Most már 16 hónapos nagyfiú, és vannak pillanatok, amikor lehet tőle kérni puszit. Valahogy megérzem, hogy mikor van olyan meghitt apró kis pillanat, amikor úgy vagyok vele: na most, itt az idő, és kérek tőle. Ilyenkor szokott is adni.

De csak úgy, napközben, játék közben nem lehet őt ilyen "alantas" dologgal zargatni, mint pusziadás...

A hozzám bújást, rám mászást is mint eszközt használja: ha valami olyan tárgyat akar megfogni, amit pl. nem ér el. :))

Szóval ritkán vannak bújós-puszilkodós pillanatai, de azt igyekszem kihasználni. :)

2011. febr. 2. 22:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Az én lánykám 1 éves lesz. Pár hete kezdett hozzám bújni, a fejét belefúrja a vállamba, és átöleli a nyakam. Van 2 kedvenc rongybabája, azokat is ölelgeti.

A fiam 3 és fél éves, ő kb 15 hónaposan kezdett hozzám bújni. Most is vannak ölelgetős-puszilós pillanatai.

Várok még válaszokat!

2011. febr. 2. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Lányom 9 hónapos,rendszeresen hozzám bújik,vagy megsimogatja az arcomat:)Ha kérem,puszit is ad:)
2011. febr. 2. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam 14 hónapos, és eddig még nem nagyon volt bújós korszaka:-( Nem szereti az érintést. Mármint azzal nincs nagy baja, ha mi érintjük meg, de Ő nem szeret hozzánk érni (bőrünkhöz). Még a hideg is kirázza, ha ez előfordul. Bár pár hónapja kitartja a kezét, és ez azt jelenti, hogy meg akar simogatni. Na de ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy rendes simogatást, hanem ez annyi, hogy fél pillanatra hozzábk érinti a kezés és ennyi. És ahyog mondtam is, sűrűn még a hideg is kirázza ilyenkor.

Kb. 1 hete nagy előrelépés történt ezzel kapcsolatban, ugyanis ha kérek Tőle puszit, akkor ad:-) Vagyis csak nem fordytja el a fejét csak 1 másodperc múlva, ha odarakom az arcomat. Nálunk már ez is nagy örörm:-)

2011. febr. 2. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
A lányom kb.9-10 hónapos kora óta bújik apához és hozzám is. Sőt azokhoz a nagyszülőkhöz is, akikkel többször találkozik. Ölelgeti a nagy plüssöket is. Nagyon ki tudja mutatni a szeretetét már most. 11 hónapos és még mindig csinálja. Remélem sokáig. Puszit viszont nekünk nem ad, csak a könyveknek, tükörképének, babáknak-legyen az a pelusos zacsin, újságban stb.
2011. febr. 3. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!