Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti, hogy altatjátok a gyerekei...

Ti, hogy altatjátok a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés

Nekem 2 gyerekem van a fiam 2,5éves a kislányom 1,5hónapos.

A fiam a mai napig csak úgy alszik el,hogy ott kel feküdnöm mellette és fognom a pociját,és ha nem maradok ott mellette akkor nem alszik el,nemsokára oviba megy és nem tudom ott,hogy fog elaludni,nem akarom,hogy ott kisírja magát utánam elalvás előtt,ezért le akarom szoktatni erről,de hogyan???

Ti,hogy csináljátok??

A kislányom meg nagyon rossz alvó alig alszik nappal 2-3 órát és mégis alig tudjuk este elaltatni,1,5-2 órán át dilizik nekünk mire szerintem a sírástól kifárad és elalszik,de kész őrület nem jó neki sehogy semmi,nem éhes,nem fáj a pocija nincs semmi baja mégis dilizik,jó lenne valami jó módszer,hogy hogyan lehetne őket gyorsan és üvöltés nélkül elaltatni,de mégse az legyen nekik a természetes,hogy ott vagyok mellettük.

2009. jún. 26. 13:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nekem a fiam másfél éves koráig rajtam fekve aludt el,és amikor már 10kg volt akkor már nem is volt olyan könnyű kibírni azt a negyed órát amíg elaludt,ezért nem szeretném a lányomat is erre szoktatni mert tudom később nehéz lesz,ezért gondoltam,hogy talán valaki tud valami jó tippet adni.

Nekünk sajnos az nem jön be,hogy álmos,lerakom és elalszik,mert amint írtam nagyon keveset alszik a lányom és este sem nagyon látni rajta,hogy álmos lenne,ha most azt várnám szerintem minden nap éjlélekig fent nézhetném,hogy mikor alszik el,úgyhogy valaki tényleg adhatna valami jó tippet!

2009. jún. 26. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányunk 3 hónapos. Az elején mi is kézbe ringattuk és így aludt el. Már jó másfél hónapja be teszem az ágyába és kinyitom neki a FP textil könyvét cumi a szájába. Nézegeti felemeli a fejét mostanában nevetgél a kacsáknak meg a halaknak. Vissza adom a cumit szájába ha kell és elalszik sírás nélkül! Jelenleg is arra várok hogy kell-e a cumit vissza adnom addig nem megyek ki a szobából. Mert keresi a cumit és nyöszörög de ha pár percig nem kapja meg akkor sír.

De most is csönd van. Amikor elalszik el veszem a könyvet mert egyszer volt olyan hogy éjszaka el kezdett énekelni a könyv a fejével megnyomta a gombot. :-)Szerencsések vagyunk mert átalussza az éjszakát is.

Ez a könyve van:

[link]

2009. jún. 26. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!