Ti, hogy altatjátok a gyerekeiteket?
Nekem 2 gyerekem van a fiam 2,5éves a kislányom 1,5hónapos.
A fiam a mai napig csak úgy alszik el,hogy ott kel feküdnöm mellette és fognom a pociját,és ha nem maradok ott mellette akkor nem alszik el,nemsokára oviba megy és nem tudom ott,hogy fog elaludni,nem akarom,hogy ott kisírja magát utánam elalvás előtt,ezért le akarom szoktatni erről,de hogyan???
Ti,hogy csináljátok??
A kislányom meg nagyon rossz alvó alig alszik nappal 2-3 órát és mégis alig tudjuk este elaltatni,1,5-2 órán át dilizik nekünk mire szerintem a sírástól kifárad és elalszik,de kész őrület nem jó neki sehogy semmi,nem éhes,nem fáj a pocija nincs semmi baja mégis dilizik,jó lenne valami jó módszer,hogy hogyan lehetne őket gyorsan és üvöltés nélkül elaltatni,de mégse az legyen nekik a természetes,hogy ott vagyok mellettük.
Napközben én a babakocsiban tologatom el. Este vagy a cicin alszik be, vagy elringatom utána kézben. Úgy is szoktunk aludni, hogy átölelem és magamhoz szorítom, csak egy kicsit nekem kényelmetlen. Kicsit én is aggódom később ez hogy fog alakulni.
Szerintem a kislányod még kicsi, őt könnyebb lenne még alakítani. A kisfiú meg szerintem, ha látja, hogy a többi gyerek szépen alszik, Ő is el fog. Sok sikert!
szia!
hát az alvás nálunk is nagy probléma, az elmúlt 1 héten csak úgy volt hajlandó aludni éjszaka, ha én vagy apa a mellkasára fektette pocakra... nem tudom mi lesz később...:( mondjuk elég hasfájós és mostanában az idő is elég változékony, gondolom ez is lehet az oka.
eddig cicin elaludt, pici böfi, ringatás és már lehetett is ágybadugni.
6 hetes kislány anyukája
282645-nem-jol-alszik-babad-nalunk-bevalt-egy-modszer
Egy anyuka írta le, hogyan altatja a babáját. Bár nálunk nem volt ilyen nagy a baj, mint nála, nekem bejött a tanácsa. Nincs az alvásnál hiszti, ha mégis kb. 1 perc. Tovább és jobban alszik, éjjel akkor sír fel, ha pl. maga alatt marad a keze, gondolom elzsibbadhat neki. Régen jó volt, ha egy éjjel csak 5-ször éberedt. Most is szundizik, pedig felébredt egyszer egy autó dudálására, de szépen visszaaludt. Egy-két próbálkozást megér. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!