Hány hónapos kortól lehet őket megtanitani integetni?
Figyelt kérdés
az én 9 hós fiamnak hiába mutatom, ismételgetem, rám sem hederit. pedig azt olvastam, hogy sok kisbaba ennyi idős korban már "pá-pá"-t int.2009. jún. 26. 13:38
1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 7 hónapos korában kezdett integetni.
2/5 Kriszta66 válasza:
Az én lányom most kezdett el integetni 9 hónapos. Mi is régota tanitgatuk neki még kajálás közben is pá-pá-ik.
3/5 anonim válasza:
ne siettesd az én fiam is tudja kb 8 hós kora óta a pápát de most 11 hós és ő meg tapsolni nem akar:))
4/5 anonim válasza:
az én kislányom 11 és fél hónapos és kb 1 hónapja tud integetni, de egyenlőre még ritka hogy kérésre csinálja. Mondjuk ha megy el valaki tőlünk, mondom neki hogy integessen és már mikor elment az illető fél perce akkor integet neki. Fáziskésés :)
5/5 A kérdező kommentje:
akkor még nem vagyunk lemaradva? úgy szégyenlem magam, mert én még csak mostanában kezdtem mutatni, hogy hogyan kell
2009. jún. 26. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!