Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell megtanítani...

Hogyan kell megtanítani integetni, tapsolni stb. a gyereket? Mindent csak utánoz, vagy valami egyéb praktika?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En sokat jatszottam Vele a tapsi-tapsi cimu mondokat es sokat integettunk anikor jottek hozzane es amikor elmentek vagy mi mentunk valahova vagy eppen eljottunk.

En is csinaltam es az O is kezevel is csinalatm.Eleinte jokat nevetett rajta, de megtanulta :)

2010. dec. 3. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Rengeteget énekltem és tapsoltam neki. Az A part alatt c. népdalra tanult meg tapsolni, úgy csináltam, h. egy versszakot elénekeltem, eltapsoltam, utána megfogtam az Ő kezét és ugyanazt elénekeltem, és a kezével tapsoltam. Pár nap múlva már egyedül tapsolt. Olyan édes, ahogy meghallja a dalt, egyből tapizni kezd.:)

Pápázni most tanulunk. Ha elmegy vki, megfogom a kezét, és integetek vele. Közben mondom, h. pápá. Persze a távozó személy szintén integet...:)

2010. dec. 3. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk "kezdetektől" tapsolva mondókázzuk a gyerekek-gyerekek, szeretik a perecet...-et. Majd rengeteget játszottam én is vele a tapsi tapsi anyának, puszit ad a babának... És egyszer csak ő is elkezdett tapsolni. Először még nem nyújtott ujjakkal és nem volt hangja, de egyre ügyesedett. A gyerekek-gyerekek-re meg már magától elkezd tapsolni, sőt séta közben ő szokta "mondogatni" (igazából csak a hangsúlyt dúdolja) Egy éves.

Integetni meg... integettünk sokat, egyszer csak ő is elkezdett, de később kiderült, hogy az már nem integetés nála, hanem akkor kezdte el a "kérem" és a mutogatást. Később magától kezdett csuklóból integetni, mostmár boldog-boldogtalannak integet :o))

2010. dec. 3. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
én a tükör előtt integettem neki és nagyon sokszor csináltuk, már 9 hósan integetett másnak is, de mivel most annyi más dolog van, már el is felejtett integetni. Tapsolni én is rengeteget tapsoltam neki zenehalgatás közben és már ha csak annyit mondok tapsi tapsi, már tapsol is, ezt már érti németül is, most egy éves, de már 11 hósan értette a kérést. 9hósan kezdett el tapsolni a kocsiban, utánozni akart, nagyon édi volt, majd kiugrottam a bőrömből örömömben...
2010. dec. 3. 22:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Azóta már a pápá-ra integet, ha én is és aki elmegy, az is integet. Próbálok akkor én is ugyanarra a mondókára tapsolni, hátha úgy könnyebben megjegyzi.
2010. dec. 12. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!