Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek emlékezni fog a...

Szerintetek emlékezni fog a 16 hónapos kisfiam az apjára?

Figyelt kérdés
Külföldre utazik dolgozni, előreláthatólag, fél-1 évig magunkra maradunk.:(( Skype-on tartjuk majd a kapcsolatot, de vajon a kisfiam megérti majd, hogy a kamerán az ott az imádott édesapja? És fél év vagy 1 év múlva megismeri majd? Nagyon ragaszkodnak egymáshoz, nem könnyű...:((( Abban bízom, hogy egy 16 hónapos már nem pici baba, és a rengeteg közös emlék, élmény nem tűnik el 1 év alatt a kis tudatából...
2012. máj. 14. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7 vagyok!

köszönöm most már kezdünk helyrejönni, bár Ő még nem érti neki miért nincs apukája. Sajnos egy értelmetlen munkahelyi balesetben halt meg.

Mindig beszél neki, vagyis a fényképének, de nem tudja milyen az akinek apukája van, csak azt tudja hogy az óviban mindenkinek van apukája. :-(

2012. máj. 15. 14:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! És minden tiszteletem neked, hogy beszélsz neki az édesapjáról, így bármi történjen is, tisztelni fogja őt akkor is, ha nem emlékszik rá. Ez szerintem később majd felnőttként fontos lesz számára!
2012. máj. 15. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:

# 11/12

Istenem! úgy sajnálom...

kitartást Nektek!

# 9/12 voltam

2012. máj. 18. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!