Milyen cipőt vegyek a kislányomnak?
Figyelt kérdés
Nemsokára járni fog,ezért már előre szeretnék tájékozódni.Nektek milyen vált be?2012. máj. 14. 11:01
2/5 anonim válasza:
Az én lányomnak (most 1 éves, 10 hónaposan már járt) van egy DD. Step zárt orrú szandálja, egy Elefanten bakancsfélesége, és egy Siesta nyitott orrú szandálja. Legjobban az Elefantent szereti, mindig azt akarja felvenni. Az a legkönnyebb és annak hajlik jól a talpa. Úgyhogy én az Elefantent tudnám javasolni.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Liliputit soha! Ezt tapasztalatból mondom. (Ha esetleg Pediped-en gondolkozol, de liliputi saját gyártásút ne vegyél. Nagyon drága, ezzel szemben rendíkvül silány alapanyaggal dolgoznak és nem vevőbarát a hozzáállásuk, amint kiderül, hogy valami probléma van. Soha többet nem vásárolok náluk.)
5/5 anonim válasza:
A lányomnak Siesta First Step volt az 1. cipője. Szerettük, elégedett voltam vele. Azután váltottunk Superfitre, és maradtunk is ennél. Drága, de nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!