Ennyire elképzelhetetlen, hogy valakit Bendegúznak hívjanak?
Szia az én kisfiam 7 hónapos és őt is Bendegúznak hívják.Nálunk is mindenki kiakadt hogy ezt a nevet választottuk persze az "Indul a bakterház" miatt de most akkor minden SÁNDOR-t is kiröhögjünk mert hogy a filmben meg a lovat hívják így!Szerintem nagyon jó név igazi rosszcsont beütése van.Nálunk a legnagyobb ellenzője is most már imádja ezt a nevet.
Üdv : Bendi és anyukája
gratulálok a 27 éves Bendegúznak :-)
És az összes többinek is :-)
jaj,nálunk azt is szóba hozták,hogy a Győri állatkertben akkor született egy kis majom-Bendegúz nevet kapta-mikor várandós voltam a fiammal.szörnyű emberek vannak...
És képzeljétek,az én fiam Igazi Bendegúz...vörös a haja,és ha csak egy kicsit is hasonlít rám,szeplője is lesz. :-)
köszönöm a választ...
azóta eltelt egy kis idő,Bendegúzunk lassan 15 hónapos,és egy igazi Bendegúz-gézengúz!
Most újra kis fiú van a pocakomban,aki nagy valószínűséggel András Bence lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!