Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Visszamennék dolgozni, de...

Visszamennék dolgozni, de hogyan? Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy semmi segítségem nincs:(Férjem reggel 6-17ig dolgozik.Ha visszamegyek dolgozni(boltba)Nekem reggel fél6-ra bennt kell lennem,így nincs aki elvigye a gyereket bölcsibe.Ha délutános vagyok akkor meg 7-ig dolgozok,így nincs aki hazahozza a gyereket.Na ezt hogyan oldjam meg.Muszáj lene dolgoznom az anyagiak miatt.
2012. máj. 13. 00:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja, ha apa reggel 6-tól dolgozik, a gyereknek minimum 5-kor kelnie kell... Ha messzire megy, akkor még korábban. Korán kelés, napi kétszeri utazás... Hát, nem kellene egy kisgyereknek
2012. máj. 13. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs barátnő, szomszéd néni vagy egy másik anyuka? Esetleg babysitter? Egy fiatal iskolás lányka aki pár száz forintos zsebpénzért cserébe haza kísérné a kicsit és játszana vele amíg a hazaérsz. De én a helyedben egy anyukával beszélném meg akinek szintén oda jár a gyereke és ő hozná vinné a tiedet is persze neki is kellene valamit fizetni vagy valamit adni, ha nem is pénzt. Jobb ötletem sajnos nincs.
2012. máj. 13. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

"Hát tévedés, az óvoda 5ig van nyitva, hatig max a takarítónők vannak ott. Majd biztos egy gyerekért ott marad az óvónő... A gyerek sem tölthet az óvodában napi 8 vagy 10 óránál többet"

Hát én mint írtam, 7:30-tól 19:00-ig voltam oviban mindig, és már 6-tól mentek más gyerekek. Az ovinak fő funkciója, hogy amíg a szülő dolgozik, legyen hova tenni a gyereket. Tehát ha a munkaidő 8-9 óra + ebédidő + esetleges túlóra + odaút + visszaút, akkor kénytelen az ovi addig nyitva lenni, amíg a szülő ezt a kört lejárja. Vagy kiteszi az utcára egyedül a gyereket?:)

Nyilván akinek több szülője van, azok megoldják valahogy, hogy néha korábban mennek, de nekem csak egy szülőm van.

2012. máj. 13. 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:

"A bölcsi nálunk 8-16-ig van"

Részmunkaidőbe nem tudsz dolgozni menni?

Vagy Magaddal vinni a gyereket, és a munkahelyi gyerekvigyázóba tenni? Lassan kötelező lesz az mindenhol.

2012. máj. 13. 19:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Én napi 7 embert látok el.

Múlthéten kaptam egy állást takarításra.2 napig bírtam.Sírva jöttem haza.

A probéma az volt,hogy éjszaka 22:30-kor kezdtem dolgozni,mikor már le kellett volna feküdjek.Hajnali negyed 3-ra értem haza.

A pénz nagyon kellett volna,de nem bírtam.Ennyi.

1 gyerkőccel talán könnyebb!

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 14. 09:26
 16/16 anonim válasza:
Ez így van az Óvodák 6-6 ig vannak.Az anyukám oviba dolgozik mint dajka és van bizony hogy egy két gyerekért csak 6-ra érnek oda és ezt meg kell várja.
2012. jún. 14. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!