Ti találkoznátok egy ilyen emberrel újra?
Nem részletezném, a lényeg h az 1 éves fiam előtt ordított és káromkodott de durván aztán kitettem a kocsiból és úgy bevágta az ajtót h a fiamat alig tudtam megnyugtatni.
Most még ő van megsértődve, mert az ajtóbecsapás után mondtam neki h ezt ha még egyszer megpróbálja eltöröm a kezeit
Nem esnék végletekbe..
Megbeszélném vele a dolgot, hogy felnőtt ember, legközelebb a gyereket kímélje meg a kirohanásaitól...
(Am sztem te is kiabálhattál, vagy egyoldalú volt??)
De ha mégegyszer ez előfordul, kérném, hogy 1 hétig/hónapig ne is létezzünk számára....
Nagyon kis részletet ragadtál ki, ami alapján óriási felelőtlenség bárminemű következtetést levonni.
Veszekedés, kiabálás előfordul a legnormálisabb családban is, nem kell a gyereket sem burokban nevelni, mert az élet sem az! Meg kell neki mondani, hogy a pap most nagyon dühös ezért és ezért, majd adni neki két puszit. Ha nem napi szintű a kirohanás, akkor nem lesz semmi baja.
A kettőtök kapcsolata már régóta romlott gondolom. Mindettől függetlenül. Ennek a tisztázása határozná meg a találkozásokat és nem az általad említett veszekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!