Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti találkoznátok egy ilyen...

Ti találkoznátok egy ilyen emberrel újra?

Figyelt kérdés

Nem részletezném, a lényeg h az 1 éves fiam előtt ordított és káromkodott de durván aztán kitettem a kocsiból és úgy bevágta az ajtót h a fiamat alig tudtam megnyugtatni.

Most még ő van megsértődve, mert az ajtóbecsapás után mondtam neki h ezt ha még egyszer megpróbálja eltöröm a kezeit

2012. máj. 12. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem esnék végletekbe..

Megbeszélném vele a dolgot, hogy felnőtt ember, legközelebb a gyereket kímélje meg a kirohanásaitól...

(Am sztem te is kiabálhattál, vagy egyoldalú volt??)

De ha mégegyszer ez előfordul, kérném, hogy 1 hétig/hónapig ne is létezzünk számára....

2012. máj. 13. 09:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon kis részletet ragadtál ki, ami alapján óriási felelőtlenség bárminemű következtetést levonni.

Veszekedés, kiabálás előfordul a legnormálisabb családban is, nem kell a gyereket sem burokban nevelni, mert az élet sem az! Meg kell neki mondani, hogy a pap most nagyon dühös ezért és ezért, majd adni neki két puszit. Ha nem napi szintű a kirohanás, akkor nem lesz semmi baja.

A kettőtök kapcsolata már régóta romlott gondolom. Mindettől függetlenül. Ennek a tisztázása határozná meg a találkozásokat és nem az általad említett veszekedés.

2012. máj. 13. 15:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan, miért kellett lepontozni a válaszom, amikor azt írtam, hogy azt a tiszteletet adjuk már meg az Apánknak, hogy nem mondunk ilyet neki??? Nem értelek bennetek, milyen emberek vagytok ti, számotokra ez nem jelent semmit?? Az én apukám is meghalt most január 1.-én, mit megadnék, ha itt lehetne!! A másik meg az, hogy gondolom nem csak az Apuka kiabált.
2012. máj. 14. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!