Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti találkoznátok egy ilyen...

Ti találkoznátok egy ilyen emberrel újra?

Figyelt kérdés

Nem részletezném, a lényeg h az 1 éves fiam előtt ordított és káromkodott de durván aztán kitettem a kocsiból és úgy bevágta az ajtót h a fiamat alig tudtam megnyugtatni.

Most még ő van megsértődve, mert az ajtóbecsapás után mondtam neki h ezt ha még egyszer megpróbálja eltöröm a kezeit

2012. máj. 12. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
minek állsz ilyennel szóba gondolom mindig is ilyen volt:(
2012. máj. 12. 21:35
 2/13 A kérdező kommentje:
mert az apám...
2012. máj. 12. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem szívesen, de találkoznék, az apám, a rokonait nem válogathatja meg az ember, azért jelentősen csökkenteném a találkozások számát.
2012. máj. 12. 21:41
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Igen,mivel az apád.Én is rengeteget lenyeltem neki,és nyelek a mai napig,de nem tudok rá hosszútávon haragudni!
2012. máj. 12. 22:54
 5/13 A kérdező kommentje:
és az h a gyerek sírt a félelemtől? azért az elég durva szerintem
2012. máj. 12. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell vele tartani a kapcsolatot.
2012. máj. 13. 00:38
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Én nem! Senkitől nem tűrném el, hogy így viselkedjen velem, azt meg főleg nem, hogy megfélemlítse a gyerekem!

Szakítsd meg vele a kapcsolatot, érezze a tettei következményét, és ha fontosak vagytok neki változtatni fog!

Saját tapasztalat! Az én apámnak több évbe telt, de rájött, hogy hibázott, és most igyekszik jóvá tenni. Jó úton halad!

És mielőtt bárki köpködni kezd rám, elárulom, hogy ezzel megmentettem a szüleim házasságát is. Mert ráébredt, hogy fontos neki a család, és dolgozik érte, hogy újra úgy tekintsünk rá, mint családtagra!

2012. máj. 13. 07:00
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Oké hogy a gyereket megijesztette, de ne haragudj már, hogyan tudsz olyat mondani az Apádnak hogy ha még egyszer megpróbálja, akkor eltöröd a kezét??? Azért az alapvető tiszteletet adjuk már meg. Vagy legalábbis engem erre neveltek. Amikor Apukám felhúzott, akkor otthagytam, de nem mondanék azért ilyet neki :( De hát nem vagyunk egyformák
2012. máj. 13. 08:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Utólsónál a pont!
2012. máj. 13. 08:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen találkoznék!Nálunk is előfordult,hogy összekaptunk,volt,hogy megijedt a kislányom de a pici elfelejtette.Aztán egy hajnalban szólt a telefonom,hogy apu meghalt.(váratlanul,hirtelen 55éves volt).Akkor döbbentem rá igazán,hogy soha nem tudtam volna megbocsájtani magamnak ha nem találkozhatott volna az unokájával.

Hidd el a ksfiad nemis fog emlékezni a kiabálásra,ijedtségre.Imádni fogja a papát.

2012. máj. 13. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!