Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs néha olyan érzésetek,...

Nincs néha olyan érzésetek, hogy olyan szívesen találkoznátok a válaszadókkal, mert szimpatikusak voltak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
De volt. Ha találkozni nem is de azért valahol csevegni(pl.MSN-en)
2011. márc. 7. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

de ..

találkoztam kettejükkel is az egyik kismama halál aggodalmaskodó volt

két másikuk meg tök szimpi vele forumozok is napi szinten!!

2011. márc. 7. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egyikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot é s találkoztunk is már. :)
2011. márc. 7. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs.
2011. márc. 7. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:

szia,

van egy nagyon kedves barátnőm innen, a terhességünk 25. hete körül kezdődött az ismeretségünk. azóta a fiaink 3 nap különbséggel meg is születtek, sőt már 2 évesek is elmúltak. a várandóságunk alatt napi szinten, ma az időhiány miatt heti párszor, de tartjuk a kapcsolatot. személyesen is találkoztunk már :)

lettek azóta páran, akik nagyon szimpatikusak, annyira rendesek és kedvesek, velük fórumozunk heti többször. annak ellenére, hogy személyesen nem ismerem Őket megszerettem a társaságot :) remélem, egyszer élőben is találkozhatunk!!

Ági

2011. márc. 7. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
De igen. Volt akinek emiatt irtam is, hogy, ha van kedve kuldjon e-mailt, csevegni neha, de nem irt. :-(
2011. márc. 7. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
De igen. Mi is itt ismerkedtünk meg páran mikor babát terveztünk. Innét mentünk át a ciklus.hu-ra azóta is irogatunk egymásnak ott, már babázunk mindannyian. Meg ott a facebook is. :-)
2011. márc. 7. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!