Nem lesz baj hogy tobb helyen alszik 3 hetes kislanyom?
2 hónapos koráig a párom hasán aludt, máshol nem volt hajlandó, szörnyű volt, mert egyáltalán nem aludtunk, majd a mi ágyunkban kb. 3 hónapos koráig.
Aztán egyik nap gondoltam egyet és beraktam a kiságyba, azóta ott alszik, nincs problémánk.
Hidd el amit most mondok.Én az első gyerekemet kézbe szoktattam kezdettől fogva hogy ő ezt szereti.Kézbe aludt 3 óra hosszákat.Napról napra többet követelt én engedtem, mindenki mondta hogy kitolok magammal.Akkor nem érdekelt!Persze hasfájásnál fel kell venni és nyugtatni!
Most 10,5 hós és olyan hátfájásom van hogy volt rá pl, hogy éjszaka fájdalomcsillapítót kellet bevennem.Nagyon nehéz és semmibe nem marad és séta közben babakocsiba sem, csak kézben.Nem csak azzal lesz az ember jó anya ha a nyakába csüng a gyerek!A következőnél máshogy csinálom.
Szia!
Szerintem nem lesz semmi gond vele.Én is a hasamon altattam a fiamat sokat,és a kenguruban is szeretett aludni,és mégsem szokott rá.Bár lehet,hogy babafüggő ez is...Még velünk alszik éjjel,csak nappal van a kiságyban.Most 3 hónapos és szépen magától alszik el este az ágyban.Szerintem nem lesz vele gond később sem.:-)(Legalábbis remélem...)
Boldog babázást!
Első vagyok
Nálunk is nagy probléma volt, hogy álladóan felébredt.(Ezért aludt a párom hasán)
Anyukám tanácsára hasra fordítottam, beraktam a mi ágyunkba, mert féltettem, s csak utána (később) a kiságyba
Mint ahogy írták, vannak olyan babák, akikm gond nélkül átszoknak a kiságyba. De ha nem, akkor csak szenvedni fogtok. Ha most még nem is, de később tuti!
Én azt mondom neked, hogy ha a poci fáj, akkor lehet kézben, egyébb esetekben szoktasd a kiságyába. Vannak erre jó módszerek. Nem könnyű, mi is úgy voltunk vele, hogy bármiért is sírt, kézbe vettük. Öreg hiba! Most igyekszünk ezt korrigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!